Šťastní a veselé
Petra Zhřívalová
O mužích, o kterých ve dvaceti sníte, a ve čtyřiceti se vedle nich probudíte. Román Šťastní & veselé vám nadělí pořádnou dávku romantiky. Je pondělí dopoledne a Helenin život se hroutí jako domeček z karet... A za měsíc tu ještě ke všemu budou Vánoce. Je tedy ideální čas napsat dopis Ježíškovi. Co všechno si kdy přála? A co si přeje teď? Helena si prostě napíše seznam a pak bude jen odškrtávat jednotlivé položky, jak si svá přání bude plnit. Není přece nic jednoduššího než vyrazit do Paříže nebo zavolat Jardovi, své lásce z vysoké školy, na kterého se tehdy bála jen podívat...... celý text
Dočteno, ale vracet se nebudu... pro mě hodně přeslazené, předvídatelné a zároveň docela absurdní... Sice moc ráda věřím na náhody, ale tady jich fungovalo nějak moc najednou... Ke konci mě to celé už ani moc nebavilo a těšila jsem, až dočtu... O fous líp se mi líbila o fous víc:-) Přišla mi kapku propracovanější, nicméně i tak se mnohem raději vrhnu na mé oblíbené kriminální příběhy, tam si konečně přijdu na své a spravím si chuť...
Příběh Heleny se mi moc dobře četl. Myslím si, že zase tam toho nebylo moc co by se nemohlo stát. Jako oddechovka dobré. Doporučuji
Knížka se moc dobře čte. Nádherné scény s osmělováním chrtů. Chtěla bych mít odvahu je taky zachraňovat.
Příběh Heleny a jejího trápení, kdy v jednom dni přijde o práci a zjistí, že má manžel milenku. Navštíví kavárnu s usměvavým milým číšníkem a ten ji přinese tužku a papír s logem kavárny Na Rozcestí-kam má napsat svá vánoční přání. Helena si napíše seznam a pak si začne svá vánoční přání plnit. Kniha z adventního času nebyla špatná ,ale kniha O fous líp-se mě líbila víc.
Za mě moc příjemné čtení. V dnešní uspěchané době je příjemné číst o čisté, upřímné duši.
Abych byla upřímná, od knihy jsem moc nečekala, ale příjemně mě překvapila. Neustále mě udržovala v napětí, bavily mě překvapivé zvraty. Jediné, co mě ze začátku trochu rušilo, bylo vypravování v er-formě, v ich-formě by to člověk možná vnímal ještě intenzivněji. Jinak ale knihu jako oddechovku určitě mohu doporučit. :-)
Knihu jsem dočetla, bylo to nenáročné čtení, ale úplně mi nesednul styl psaní.. Příběh sám o sobě nebyl špatný, ale že bych z něho byla odvázaná, to říct nemohu...
Oddechová knížka, četla jsem jí v období adventu, a o to to bylo příjemnější. Děj příjemně plynul . Doporučuji
Autorku sem do teď neznala. Od knížky sem nečekala žádný zázrak a byla sem velice mile překvapená. Knížku sem přečetla jedním dechem, je napsaná hodně čtivě .Příběh se mi líbil a moc mě bavil. Knížka je ideální čtení na Vánoce a adventní čas, ale mě by zase tak moc nevadilo si ji přečít i v jiném období. Za mě skvělá knížka.
Pěkná oddechovka v adventním čase. Autorka má ráda psy, já taky, takže spokojenost. Ano, trošku nadsazené, ale bavilo.
Pro mě příliš kýčovité. Z hlavních hrdinů mi nebyl nikdo sympatický. Jediné, na co jsem se těšila, bylo plánované čtyř-rande. Ale nakonec ani to mi autorka nedopřála.
Nádherný začátek adventu. Kniha je čtivá. V některých momentech je to trochu pohádka pro ženy, ale proč ne? k Vánocům to přece patří.
Tak tato kniha pro mě byla velmi milým překvapením....česká autorka, kterou jsem do té doby neznala mi poskytla 2 krásné odpoledne strávené při čtení její knihy....pěkný příběh odehrávající se v čase Adventu, kdy se sice jeden dlouholetý vztah asi bortí, ale možná se i rodí něco nového, krásného....hlavní hrdinka Helena jeden zdánlivě obyčejný běžný den ráno vstane, odjede do práce a pak již nic není jako dříve, následuje sled dvou velkých životních zlomů a Helena si myslí, že je na dně....ale jak všichni dobře víme, ze dna se dá dobře odrazit a třeba se to v tomto předvánočním čase , který je plný magických zážitků, povede i Heleně.....
2017 | Sex, víno a cigarety |
2015 | Šťastní a veselé |
2016 | O fous líp |
2019 | Design vraždy |
2022 | Srdeční selhání |
Velmi čtivá a pohodová knížka.