Kráska a hráč
Ilsa Madden-Mills
Strangers in Love série
1. díl >
V této vášnivé romanci od autorky bestsellerů Wall Street Journal Ilsy Madden-Mills se quarterback NFL, který se stal trenérem na malém městě, nechá okouzlit texaskou královnou krásy. Atraktivní, talentovaný a skvělý quarterback NFL Ronan Smith má svět u nohou. Ale poté, co kvůli autonehodě přijde o kariéru i o snoubenku, propadne se do jámy smutku a špatných rozhodnutí. Když se na jeho večírku objeví záhadná dívka, cítí k ní přitažlivost a vezme si ji... na jednu noc. Bývalá královna krásy Nova Morganová má poslání. Spoře oděná jako princezna z daleké galaxie se vplíží na prominentní večírek, aby upoutala pozornost svého oblíbeného zadáka. Její naděje však ztroskotají po jedné příšerné společné noci. O dva roky později. Zlomená a zoufalá Nova se vrací domů do Blue Belle v Texasu, kde se zázračným řízením osudu jejím sousedem nestane nikdo jiný než zádumčivý Ronan, nový hvězdný fotbalový trenér, kterého všichni zbožňují. Ten však nemá ani tušení, kdo je ona. Sportovní klub Ronanovi neustále podstrkuje atraktivní ženy, aby ho udržel ve městě. Jeho řešení? Pozve Novu na rande, aby měl klid. Ale ve světlech pátečního večera se všechno změní, když si Ronan uvědomí, že tohle je ta dívka, která mu tenkrát utekla. Našla smutná kráska svůj věčný idol, nebo je jeho minulost rozdělí?... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2023 , BaronetOriginální název:
Beauty and the Baller, 2022
Pekna oddechovka, ktera se krasne hodi k dovolene :) Byvaly quarterback, ktery si prozil sve a divka se potkaji na vecirku. Neni to sice nijak prevratne, toto tema jiz bylo hodnekrat napsano, ale krasne se to cte a postavy jsou velmi sympaticke :)
Tak tohle byla pecka. Jízda od začátku do konce! A to hlavně díky ústředním postavám knihy.
Opět jsem knihu nějakou dobu odkládala, protože mě dost ovlivnila obálka a vlastně i název. Věděla jsem, nebo spíše tušila, že příběh bude jedna z dalších zamilovaných romancí se slušnou dávkou jiskření a erotiky.
A ano, to jsem také dostala, jenže! Dostala jsem i něco jiného, skvělé hlavní hrdiny, fajn zápletku a v mnoha ohledech a situacích i originalitu. A já už ani nevěřila, že mi ji takové knihy mohou dát.
Nova je naprosto skvělá a to vážně. Po dlouhé, opravdu dlouhé době, příjemná hlavní hrdinka. Její vtip a šarm mi učarovaly. Bože, ta co řekla, to prostě stálo za to a nebylo to plytké, trapné a ani naivní. Svěží vítr.
Ronan - ten mi naprosto sedl, jeho osobnost i trápení, jeho vyspělost i chování. Byl jedním slovem snem. A podobnost s mým milovaným H. Cavillem? Bože! - Já si totiž Henryho představuji skoro ve všech podobných knížkách, takže za mě ano, tohle fungovalo.
Jde sice o jeden z dalších románků pro ženy s tuctovou obálkou, ale nenechte se zmást milé dámy. Nechaly byste se ochudit o parádní příběh.
Nedávno jsem od autorky přečetla i Drahá Avo, která mě také nadchla a já se okamžitě odebírám k vyhledání dalších knih od ní! Rozhodně ji zařazuji mezi top autory tohoto žánru.
Takže, pokud ještě některá váháte, pak nebuďte jako já, přestaňte to odkládat a směle do ní. Zaručím se za to, že budete spokojené :)
Moc mě bavila Nova, jaká byla. Mám ráda tento typ hlavních hrdinek, co jsou vtipné, trošku trhlé a co na srdci, to na jazyku.
Jenže téma předstíraneho vztahu mi poslední dobou přijde, že je v každé druhé knize co čtu a už mě to štve.
Jinak to byla příjemná oddechovka.
Příběh plný vášně, lásky ke sportu a smutku vás okamžitě vtáhne do děje.
Je to jak v písní o klukovi ,který na večírku potkal holku- jo on je pod vlivem alkoholu. Roky plynou a on stále doufám ,že se s ní znovu setká a sní o tom jak spolu zestárnou.
Čeká je dlouhá cesta se spousty špatných rozhodnutí.
Jenže chemie ,která mezi nimi je jim pomůže uspořádat si své životy a zjistit kde je pro ně to pravé místo na zemi.
Neviem, prečo som tak dlho tento príbeh odkladala, ale o to viac som bola po jeho dočítaní nadšená. Toto bolo čítanie podľa môjho gusta.
Mne sa veľmi páčilo úplne prvé stretnutie Ronana a Novy, pretože tam som si povedala... haló chcem vedieť viac, proste princezná Leia. A to viac mi autorka jednoducho dala.
Hlavné postavy mali medzi sebou až nenormálnu chémiu, ich romantická linka bola skvelo vystavaná. Aj Ronan aj Nova bojujú so svojimi démonmi, najmä Ronan, keďže veľakrát bol v mnohých citových situáciách nerozhodný. No mne sa páčilo, že nám autorka nedala úplnú istotu v tom, že všetko dopadne, ako my chceme. Jednoducho naše postavy čakalo množstvo prekážok, ktoré museli prekonať. A poviem vám spolu im to išlo úžasne.
Milujem v príbehoch, tie malé mestečká, plné ľudí, ktorým záleží na druhých. Samozrejme aj tu máme jedno také mestečko s ich obyvateľmi, kde som doslova hltala ich životné strasti a slasti. Proste mestečko Blue Bell a ich obyvateľov som si zamilovala. Kto miluje humorné situácie, tak si určite príde na svoje toľko humoru tu bolo že až. A epilóg stojí za to, úsmev mi pri jeho čítaní vôbec neschádzal z tváre. Už teraz netrpezlivo čakám na Tucka a jeho príbeh.
Vcelku průměrná romance. Navíc mi nesedla hlavní hrdinka, kterou autorka obdařila několika zcela rozpornými vlastnostmi, které mi vůbec neladily dohromady. Musím ale připustit, že v knize bylo pár zábavných situací, které mě opravdu pobavily. Tentokrát tedy jen průměrné hodnocení.
Anotace dalšího dílu ovšem vypadá slibněji, tak to možná ještě zkusím.
Výborná,vyvážená,velice povedená;-)
Skvěle napsané postavy!
Najdete tu všechny emoce...vtipné momenty nejsou přehnané a bonus jako epilog je báječný.
Moc se těším na další díl,-)
,,Štěstí je umění být spokojen."
Dlouho jsme nečetla romanci (v tomto případě více červenou knihovnu), která by byla čtivá, vtipná, měla hlavu a patu, se sympatickými hlavními hrdiny. Jen bych čekala, že se příběh bude více zaobírat ztrátou někoho blízkého. Nicméně střídání vypravěče bylo osvěžující a nebyly zde žádné hluché místa. Mile mě kniha překvapila a je mi jasné, že neskončím jen u jedné knihy od autorky.
(SPOILER)
Druhé šanca
Dohodnutý vzťah
Učiteľka & tréner
Male mestečko
Hovorím áno,áno,áno!
Miluju to! Ilsa je pre mna top autor Drahú Avu som si zamilovala už od obálky a tu to nieje inak , nadhera!
Máte oblubene nejake tropy v knihách? Ja rozhodne a táto kniha ich ma hneď niekoľko
Športová romanca s nepredvídateľnou zápletkou, čakala som kedy dostanem svoje - Novine tajomstvo ale nejak som ho nezaregistrovala vadí? trosku!
Ak máte radi mužov z jazvou, tvrdohlavých s brnenim okolo srdca hrubších ako ľad v oceáne Tak ste tu správne! Ronan je boží aj keď niekedy ma už svojou nerozhodnostou štval som si ho úplne zamilovala
Nova.. holka omg! Je skvela uzasna a milujem ju, od začiatku až po poslednú bodku na zaver. Usmievavé slniecko ktoré vie čo chce, a ide si za tým
Športové prostredie je užasne ale ja som troska na ňom zavisla.. chémia a hallo Star Wars? Jezisi áno! Čo chceme viac?!
Ronan a Nova hráč a princezna majú neskutočnú chémiu totálne som im verila všetko od prvého stretnutia princeznu Leili
Už sa raz stretli a teraz su tu.. kde to nikto nečakal .. spozná Ronan Novu..?
Dohodnutý vzťah sa im vymkne spod kontroly a tu sa musí Ronan rozhodnut vsadí svoje srdce opäť na všetko?
IG:@ekniha
Jako milovnice knížek se sportovci v hlavní roli od Elle Kennedy jsem sáhla po této knize a určitě toho nelituju.
Kráska a hráč je plná přesně toho, na co jsem měla chuť - sympatických hrdinů procházejících si svými problémy, životních rozhodnutí, romantiky, vtipu, erotiky, přátelství a lásky. Krásné letní čtení, u kterého jsem se nejednou zasmála a užívala si ho od začátku do konce. Oblíbila jsem si Novu, Ronana i jejich blízké, takže se těším na další díl s Tuckem :-)
Povedená slaďárna o silném chlapovi a statečné ženské, která všechno zvládá s úsměvem na rtech. Obzvlášť Nova mi přišla výborně vykreslená, uměla jsem si ji opravdu představit, viděla jsem ji, slyšela jsem ji, zamilovala jsem si ji.
Nemám v knihách ráda mrtvé snoubenky a manželky, mám radši příběh, který začíná s čistým štítem, ale tady mi to až tolik nevadilo, protože Ronan s Novou pro sebe dostali dostatek prostoru, kde se mohli parádně vyřádit :-)
Další krásně čtivá knížka této autorky. Jedna společná noc v New Yorku, která jim změnila život. Ronan se po tragédii stal trenérem na střední škole v Blue Belle. Do města se také vrací Nova, která se musí postarat po smrti matky o sestru. Ani jeden v tu dobu netuší, že jsou sousedé. Knížka byla vtipná, romantická, erotická, prostě pro romantické dušičky jako stvořená, určitě doporučuji její přečtení.
Tato kniha mě bavila. Úplně skvělý příběh na letní dovolenou i když moje spálený záda s tím asi nesouhlasí (nechtělo se mi knihu odložit) Těším se na pokračování. Za mě jednoznačně stojí za přečtení.
Ve svém žánru nadprůměrná kniha. Hodně romantiky, erotiky a hunoru. Žádné patetické chvíle. Jak Roman tak Nová mi sedli.
(SPOILER) (pozor spoilery) Maloměstská dospělácká romantika z Texasu s motivem falešného chození. Ač dospělým romancím (s postavami kolem třicítky) tolik neholduji, tohle bylo pěkné. Překvapilo mne, jak jsem se dokázala dobře vžít do atmosféry texaského malého města, kde každý o každém ví a které má prostě své "postavičky". Autorka tu atmosféru vystihla poměrně dokonale. A vztah hlavních hrdinů do toho světa parádně sednul, i to téma předstíraného vztahu bylo mile zpracované. Nedivím se, že má kniha tak vysoké hodnocení, byla prostě příjemně maloměstská a uvěřitelná. Jde o pěknou oddychovku na dovolenou.
Příběh se mi velmi libil, četl se prakticky sám.
Bylo to vtipné, romantické, erotické. Nemělo to žádná hluchá místa.
Nova se vrací do rodného města, musí se postarat o sestru, začít nový život.
Ronan se našel v roli trenéra.
Ti dva jsou proste ,, dvojka ,,
Doporučuji přečíst.
láska romantika střední školy sportovci sousedské vztahy maloměsto americký fotbal předstíraný vztah
2021 | Ty nejsi můj Romeo |
2021 | Ty nejsi moje spřízněná duše |
2023 | Drahá Avo |
2023 | Kráska a hráč |
2023 | Princezna a hráč |
Tahle autorka mě stále baví, je to jednoduchá oddechovka mezi vážnými tématy. Opravdu pobavilo a určitě si od ní přečtu další díl.