Stíny

Stíny
https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/214839/mid_stiny-214839.jpg 4 644 644

Sukuba série

Georgina Kincaidová má záviděníhodné schopnosti: je nesmrtelná, svede každého muže, o kterého stojí, může měnit podobu a umí nosit tak vysoké podpatky, že by se na nich běžný smrtelník zabil. Tohle všechno je pro ni hračka.

Literatura světová Romány Fantasy
Vydáno: ekniha , Domino

Succubus Shadows, 2010

Joy
24.09.2024 3 z 5

Nejslabší díl série Sukuba, kde se takřka nic nestane. Georgia je uvězněna, vzpomíná na minulost… a takto pořád dokola. K dalšímu čtení mě nutilo pouze vědomí, že následující díl bude poslední.

Luigi1
15.08.2024 4 z 5

Tento díl byl velice dobře napsaný

PhoebePollard
10.10.2021 3 z 5

Konec série se blíží a ještě stále se autorka drží na své standardní úrovni která neurazí, nenadchne, jenom vám příjemně vyplní čas. Vcelku se i těším na pokračování

Karoli282
19.03.2021 5 z 5

Série nám skoro spěje ke konci a já jsem zatím spokojená. Je to takové dobré odpočinkové čtení, knihy se čtou snadno. Jsem ráda, že se znovu objevil Roman. Zároveň se dozvídáme nové střípky z minulosti jak Georginy, tak i Setha. Docela jsem si oblíbila i Cartera, tak se ho snad opět dočkám v dalším díle. Celkově si myslím, že se máme na co těšit.

ydnac
01.10.2020 3 z 5

Lehké, oddechové čtení :-) o upírech, démonech, svádění.... :-)

Calla2002
06.08.2020 5 z 5

Reinkarnace. Reinkarnace. Reinkarnace. Tohle mi pořád zní v hlavě po dočtení tohohle dílu. Dvě smlouvy. Jiskření. Osud. Pořád a pořád dokola. Mám opravdu veliké podezření, že v době kdy byla Georgie ještě Letha, se neuzavírala jenom jedna smlouva s jedním člověkem.
Každopádně, můžu se mýlit, že ano. Ale stejně si za tím stojím.

Catyna
12.05.2020 5 z 5

Výborné oddechové čtení

havrmoni
08.09.2019 3 z 5

Už se to rýsuje :). Sny hodně napověděly a taky jsem se dozvěděla něco o minulosti Georginy.To, že její kamarádi jsou i mými oblíbenci nemusím snad ani psát.

Purple7
16.07.2019 3 z 5

Takový vycpávkový díl, ale na druhou stranu z něho nemám úplně špatný pocit. Nevím, jak to popsat, Seth se konečně projevil jako chlap, líbil se mi vývoj ostatních postav, ale zase Georgina a její sny mě moc nebavily. Nicméně vše souvisí se vším a finále určitě bude stát za to.

Damonka12
03.02.2019 5 z 5

Velmi se mi to líbilo, sice to bylo malinko předvídatelné, ale i tak mě to nadchlo. Miluji knihy nabyté dějem jako je tato série.

Okoslav
24.12.2018 3 z 5

Pátý díl sukubí série, v němž se nic zvláštního nestane - tedy až na pár stránek na konci, kde se potvrdí to, co všichni (kromě Georginy, která to neodhalila ani po 1700 letech) už stejně dávno vědí.

Adriana21
19.02.2018 4 z 5

Tenhle díl byl taky moc dobrý, akorát mě tolik nebavily ty pasáže, kde Georgina snila. Neříkám, že byly špatné, ale některé ty pasáže byly zbytečně natažené a nebylo tam tolik akce, sice jsem se dozvěděla něco víc o minulosti Georginy, ale...
V tomhle díle mě hodně překvapil Roman, začínám ho mít moc ráda, dokonce asi raději než Setha :)

Richelle
29.10.2017 5 z 5

Rozhodně mě kniha velice zaujala. Od Richelle Mead miluji vsechny knihy a ani tato kniha nezměnila můj názor. S nadšením jsem četla další a další stránky. Bohužel konec nastal příliš brzy.

Lucik100
24.09.2017 5 z 5

Senzace. Konečně zase spolu.

Ivanka83
21.05.2017 5 z 5

Úžasný díl. Hltala jsem to od začátku do konce. A ten závěr... Už se těším, až se pustím do posledního dílu.

EvikU.
04.04.2017 4 z 5

Autorka je pro mě po těhle knihách zárukou kvality. Nebo toho, že mě se její knihy líbí. Opět super.

tatafa
07.01.2017 4 z 5

Krásný, romantický a zároveň i napínavý příběh, co víc si přát. Navíc velice neobvyklá tematika a její zpracování.Vřele doporučuji!

teer.h
22.09.2016 5 z 5

Další skvělý díl :-)

Moc se líbil a měla jsem ho opět rychle přečtený. To jak to dopadlo mě velmi potěšilo! Jsem tak ráda a jsem zvědavá, jak to vše dopadne :-) A myslím, že vím jak a doufám v to :-)

Lalina3
18.08.2016 5 z 5

Jako obvykle úžasný díl. :)
Jsem zvědavá, jak to nakonec dopadne (i když tuším :D).
Okamžitě se pouštím do 6. dílu. Bohužel posledního. :/

V..endulka