Tajemství starého domu
Thomas Brezina
Případ pro Tebe a Klub Tygrů série
Zapoj se do pátrání i ty a zažij celé dobrodružství z první ruky! Biggi, Luk a Patrik náhodou při projížďce na kolech objevují starý dům, o němž kolují podivné zvěsti. Zdá se, že s polorozpadlým domem opravdu něco nehraje. Rozhodnou se, že do domu proniknou. Na stole objevují starou fotografii v rámečku. Jen se jí však dotknou, stane se něco strašného: v pokoji se zjeví přízrak, který jako by je chtěl před něčím varovat. Pomoz vyřešit Klubu Tygrů další záhadný případ!... celý text
Literatura světová Dobrodružné Pro děti a mládež
Vydáno: 2021 , Fragment (ČR)Originální název:
Das unheimliche Foto, 2004
Dovolím si v tomto komentáři ohodnotit všechny mnou přečtené knihy z této série. Myslím, že komentovat každou zvlášť není potřeba, komentáře by byli velmi podobné.
Série "Tygrů" je v rámci literatury pro začínající čtenáře naprostý fenomén.
Má nápad, sympatické hrdiny, smysluplnou zápletku, dobrodružství, šťastný konec.
Styl psaní je jednoduchý, přesto velmi čtivý a zábavný. Také formát a rozsah knih je pro děti ideální.
Od tohoto autora jsem jako malá příběhy milovala. Vždy jsem je četla v létě na dovolených, co si pamatuji!
Tento díl klubu tygrů byl sice super, ale celkem mě zklamalo, že do toho příběhu Biggi skoro nebyla zatažená. Řekla bych, že Luk by ani nepotřeboval pomoc a vyřešil to sám. Za toto strhávám jednu hvězdičku, ale jinak nemám, co bych tomu vytkla. Určitě doporučuji si přečíst.
Četli jsme jí s dcerou a líbila se nám oběma. Cérečka říkala, že je skvělá. Takže dobrý a těšíme se na další díl.
Knížka se čte sama a zároveň je poutavá a napínavá. Thomas Brezina opět napsal skvělou knížku, kterou nemůžu ohodnotit jinak, než 5*
detektivky pro dětiAutorovy další knížky
2008 | Kočičí holka |
2009 | Chrám hromů |
2007 | Škola hrůzy |
2008 | Dotek anděla |
2009 | Princezna Viktorie |
Tohle byl asi ten nejlepší a nejnapinavější případ klubovni party ! Moc se mi líbilo jejich pátrání a dedukce jednoho z nich v okamžiku, kdy šlo o život! O co vlastně šlo? Tajemný dům skrývá hodně... nejen ducha :)
To je ale práce známých detektivů, kteří na to mají ten správný čuch :)