Takový hněv
Cara Hunter
Případy inspektora Fawleyho série
První dívka se vrátila. Druhá takové štěstí mít nemusí… Inspektor Adam Fawley přichází se svým čtvrtým případem. Na předměstí Oxfordu je nalezena zbědovaná dospívající dívka a vypráví děsivý příběh: kdosi ji unesl přímo z ulice, na hlavu jí narazil plastový pytel a odvezl ji na odlehlé místo, kde byla pravděpodobně zneužita. Přesto odmítá vznést obvinění. Detektiv inspektor Fawley případ vyšetřuje, ale bez její pomoci toho mnoho nezmůže. Skrývá to děvče něco, a pokud ano, co to je? A proč má Fawley neodbytný pocit, že už se s podobným případem někdy setkal? Pak zmizí další mladá dívka a on nemá na vybranou: musí čelit své vlastní minulosti a nepříjemným pochybám. Podaří se násilí zamezit včas?... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: 2021 , HostOriginální název:
All The Rage, 2020
Předchozí díly se mi líbily víc. Toto se mi zdálo překombinované a neskutečné, i když čtivé a napínavé.
Tak tady trochu mrazí z přítomnosti brutality a lhostejnosti. Bylo mně z toho chvílemi hodně smutno i když napsání je vynikající
Z téhle série se nenajde kniha, která by mě nebavila.
Vždycky si říkám, jestli jsou takové situace a případy vůbec možné v reálném světě. Nebudu si to hledat a budu doufat že ne.
V téhle knize zabředneme i trošku do minulosti, dozvíme se jak se Adam a Alex poznali. Co se týče samotného případu, jak říkám,přijde mi tohle téměř nemožné, nedokážu si ani představit že by tahle osoba mohla být vrah.
Konec zůstal velmi otevřený takže myslím, že se máme na co těšit.
Paráda, další skvělá psychologická detektivka Cary Hunter. Pomalejší rozjezd, odkrývání tajemství, kapitoly končící v nejnapínavější chvíli. Potřeba číst dál a dál. Doporučuji.
I presto, ze vas autorka udrzuje celou dobu v napeti a dala jsem 4*,tak se za me jedna o jeji nejslabsi knihu
Skvělá, super, prostě pecka :-) Autorka nás vydrží nechat v napětí po celou dobu čtení,podezřelé osoby se míhají jedna za druhou, už, už si myslíte, že je vyřešeno, ale.. Konec je otevřený a hodně překvapivý ( jak jinak :-)) ), a to znamená, že opět budeme čekat na další díly (snad jich bude víc)... Doporučuji!!!
Příběh mě úplně pohltil.
Cara Hunter umí mistrně splétat nitky, naznačovat cesty a na závěr parádně překvapit.
Došlo i na osobní život vyšetřovacího týmu, tentokráte byl více v pozadí, i když ...
Parádní kousek, mohu doporučit.
2018 | Někdo blízký |
2019 | V temnotě |
2020 | Není úniku |
2021 | Takový hněv |
2022 | Celá pravda |
Kdo má rád psychologické sondy do jednání jednotlivých postav, tak bude spokojený. Jako napínavý detektivní příběh je to pro mě jen průměr. Předchozí knihy se mně líbily více.