Takový hněv přehled

Takový hněv
https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/463512/bmid_takovy-hnev-QHS-463512.jpg 4 283 283

První dívka se vrátila. Druhá takové štěstí mít nemusí… Inspektor Adam Fawley přichází se svým čtvrtým případem. Na předměstí Oxfordu je nalezena zbědovaná dospívající dívka a vypráví děsivý příběh: kdosi ji unesl přímo z ulice, na hlavu jí narazil plastový pytel a odvezl ji na odlehlé místo, kde byla pravděpodobně zneužita. Přesto odmítá vznést obvinění. Detektiv inspektor Fawley případ vyšetřuje, ale bez její pomoci toho mnoho nezmůže. Skrývá to děvče něco, a pokud ano, co to je? A proč má Fawley neodbytný pocit, že už se s podobným případem někdy setkal? Pak zmizí další mladá dívka a on nemá na vybranou: musí čelit své vlastní minulosti a nepříjemným pochybám. Podaří se násilí zamezit včas?... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: , Host

All The Rage, 2020

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Takový hněv. Přihlašte se a napište ho.

marekB78
08.11.2024 5 z 5

Další skvělá knížka od autorky, jen ten konec mi přišel takový "šitý horkou jehlou".
Ale ten epilog vás zase navnadí na další díl, takže musím pokračovat :)

leniska6373
22.10.2024 5 z 5

Skvěle čtení jako vždy…

Dandulka
18.08.2024 3 z 5

Asi se autorka chtěla zavděčit modernímu trendu, což mě odrazovalo hned od začátku.

10 nejprodávanějších eknih (duben)

20.05.2021

Knižní novinky (15. týden)

11.04.2021

Kniha Takový hněv v seznamech

detektivní a krimi romány krimi únosy

Cara Hunter
anglická