Není úniku přehled

Není úniku
https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/428875/bmid_neni-uniku-2sA-428875.jpeg 4 385 385

Jeden z nejznepokojivějších případů, na kterém inspektor Fawley kdy pracoval Jsou Vánoce a z hořícího domu v severním Oxfordu byly právě vyneseny dvě děti. Tříletý Zachary je mrtvý a jeho starší bratr Mattie bojuje o život. Byli doma sami? Jejich otec je na konferenci v Londýně a nezvedá telefon, po matce není nikde ani stopy… Hasiči mají podezření na žhářství, brzy se však objeví nové důkazy a inspektor Adam Fawley se probudí do své nejhorší noční můry. Nejde totiž o nehodu, ale o vraždu.... celý text

Literatura světová Thrillery
Vydáno: , Host

No Way Out, 2019

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Není úniku. Přihlašte se a napište ho.

marekB78
06.11.2024 5 z 5

Tahle série mě díl od dílu baví víc. Zapletené případy, osudy všech postav a zajímavé konce. Doufám, že v dalších dílech to bude pokračovat :)

KlariN
16.10.2024 5 z 5

Adam Fawley a jeho blízcí potřetí, a pořád na vrcholu.
Autorka předkládá svůj dosud nejtemnější případ, v němž figurují dětské oběti.
I tentokrát se ale nezříká jemného humoru a literárních citací, z nichž nejmilejší je příjmení jedné z vedlejších postav, objevujících se v závěru knihy. Máme tu bez debat jednu z nejinspirativnějších soudobých kriminálních sérií dneška. Neváhejte mlsat!

leniska6373
10.10.2024 5 z 5

Super, čtivé. Napínavé od začátku až do konce.

10 nejprodávanějších eknih (únor)

10.03.2020

Knižní novinky (9. týden)

23.02.2020

Kniha Není úniku v seznamech

detektivní a krimi romány žhářství dědictví krimi

Cara Hunter
anglická