Ravennina perla
Meredith Ann Pierce
Temný anděl série
< 3. díl
Vojska proti čarodějnici z Mrtvého jezera byla shromážděna, ale kde je Aeriel? Co se s ní stalo? Podaří se rozluštit tajemství zbývající věštby včas, aby byla planeta zachráněna? Mezitím Aeriel zoufale bloudí podzemním labyrintem, bez jediné vzpomínky, ztracená a vyčerpaná. Jediným světlem v temnotách jí je bledá perla na hrudi. Dokáže najít pomoc dřív, než ji vyčmuchají čarodějnické lasičky? A jak se nakonec rozhodne Irrylath? Bude jeho srdce patřit Aeriel nebo ji zradí? Pronásledován nočními můrami od vodní víly se utápí v pochybách o vlastní statečnosti. Má Aerielin svět vůbec naději na přežití?... celý text
Romány Pro ženy Fantasy
Vydáno: 2013 , CooBooOriginální název:
The Pearl of the Soul of the World, 1990
Závěrečný díl také nezklamal. Moc povedená série! Celkově mi knihy přišly velmi napínavé a dobrodružné.
(SPOILER) V tomto díle mě zklamal konec. Celou sérii očekáváte, že hlavní hrdinové budou spolu a ono nic. Pro mě velké zklamání.....
Tak jsem se těšila na rozuzlení celého příběhu,že jsem knihu přečetla raz dva.Jak jinak než že se mě děj líbil,je to fakt takový oddychový pohádkovo-fantasy příběh.Ale ten konec! Přesně jak říká AriaLissa -moc otevřené jak k dalšímu pokračování.
Mě se kniha líbila, ale konec mi přišel moc otevřený. s velkým úsilím jsem dočetla do konce. nevíte, jestli bude i další díl?
Poslední díl mě trošičku zklamal. Byl hrozně uspěchaný a konec byl úplně jiný než jsem čekala. Za ten konec odečítám jednu hvězdičku. A to jsem se na tuhle sérii tolik těšila.
Ani první kniha mi nepřišla tak nudná jako tahle. Přišlo mi, že to autorka zbytečně natahuje. Květnatá/zdobná mluva je i zde - nečekaně! Slupnuté za jedno odpoledne, ale tak nějak vlažně, bez zájmu, s nehoráznou nudou jsem dočítala tuhle sérii.
Tenhle díl byl rozhodně nejslabší, ale kvůli konci dávám o jednu hvězdu víc, než by si ve skutečnosti zasloužila.
Takže v knihovně už to asi už mít budou, že? Ráda bych si ji přečetla, Temný anděl a Přes Moře písku se mi moc líbily, hlavně teda druhá jmenovaná. Přemýšlím o koupení :)
Je to závěrečný díl serie Temný anděl a trochu mě sklamal konec, ale jinak je to odpočinková knížka.
V posledním díle se alespoň něco odehrálo, avšak konec pro mě byl trochu zklamáním.