Těsné pouto

Těsné pouto
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/540954/bmid_tesne-pouto.jpg 4 32 32

MOHL TO BÝT DOKONALÝ VZTAH. JEN KDYBY ZNALA CELOU PRAVDU… Riley žije v zapadákově jménem Quincy, má psa Millera, skvělé přátele a perspektivní práci finanční poradkyně. Volný čas by nejraději trávila opalováním, popíjením čaje a listováním časopisy. Plány jí ovšem naruší kamarádka Chelsea, která se rozhodla uspořádat rozlučku se svobodou na Bahamách. Riley si pobyt v resortu přeplněném kasiny a nóbl lidmi moc neužívá. Alespoň dokud náhodou nenarazí na Bretta Jacobse – tajemného prodejce lodí, který může zevnějškem a okouzlující osobností snadno konkurovat jakékoliv celebritě z Rileyiných erotických fantazií. A tak se Riley ani moc nezamýšlí a skočí oběma nohama do vášnivého vztahu. Na luxus a cestování po světě by si snadno zvykla. Jenže si postupně uvědomuje, že se pan Dokonalý se svými klienty schází na dost podivných místech – a že možná neprodává jenom lodě. Riley ví, co by měla udělat. Dokáže však obětovat vlastní touhy, aby odhalila Brettovo temné tajemství?... celý text

Romány Pro ženy Erotika
Vydáno: , Mystery Press
Originální název:

Tight, 2015


více info...

Přidat komentář

Jenny46
předevčírem 5 z 5

Já to mám s touto autorkou jak na houpačce nahoru dolů....
Některé knihy mi nesedí a některé si zamilují.
A tady musím dát hodnocení 5* kniha byla super, doporučuji

Jita160
10.09.2024 5 z 5

TOHLE BYLA NAPROSTÁ PECKA!!!!
Těsné pouto je boží eroticko thrillerový příběh se slibným začátkem a se zdrcujícím odhalením,které vám naprosto vyrazí dech.
Potkáme se tu s velmi bolestným tématem... noční můrou každé ženy.
Budete cítit jak spalující lásku tak i neuvěřitelné utrpení.
Za mě dokonalost!!!!!


Paja1709
06.09.2024 5 z 5

Ja tuto autorku prostě miluji.U ni mi sedi prostě vše. A na to že kniha byla napsaná skoro před 10 lety,tak wouuu.Tesim se na další knihu.

monika0181
03.09.2024 5 z 5

Troufám si říct že je to erotický thriller.
Alexandra je mister pera v tomto žánru. To jak dokáže stavět příběh a budovat napětí je fascinující.
Při trhání zubů jsem přemýšlela, zda mám jen tak sevřené hrdlo nebo už opravdu budu představou zvracet.
Příběh je syrový, hluboký, jde až na kost v představivosti. Na mě hlavně zapůsobila doba Rileyna únosu.
Emoce, které ve Vás dokáže autorka vzbudit jsou opravdové, hluboké, fascinující. Hlavně se nebojí jít do hloubky v tématu a že obchod s lidmi, týráni nepatří mezi frekventovaná témata. Láska a vášeň je spalující mezi Brettem a Riley. Tajemství a temné komnaty duše dokáží opravdu zamíchat kartami života.
Konec byl za mě extra rychlý. Nedovolím si vůbec přemýšlet o tom, zda by se člověk z něčeho takového takto rychle oklepal a byl schopen normálního života.
Každopádně za mě super kniha a dovolím si k tomu doporučit Dívku z E6, to je také opravdu velmi povedená kniha autorky v podobném stylu thrilleru.

lucie.svobodova
02.09.2024 5 z 5

Neobyčejná erotická romance, která na první pohled slibuje příběh o dokonalém vztahu, avšak postupně odhaluje temná tajemství a emocionální napětí.

Kniha zaujme nejen fanoušky romantiky, ale všechny, kteří mají rádi příběhy plné zvratů a nečekaných odhalení. Nechybí nám zde ani těžká témata jako týrání, drogy a další.

Hlavní hrdinka, dvaatřicetiletá Riley, žije poklidný život se svým psem Millerem v malém městě Quincy, kde pracuje jako finanční poradkyně.

Její život je klidný a předvídatelný, až do chvíle, kdy ji kamarádka Chelsea přemluví k účasti na rozlučce se svobodou na Bahamách.

Tam se Riley seznámí se sedmatřicetiletým Brettem Jacobsem, charismatickým prodejcem lodí, který její život obrátí naruby.

Romantický vztah s Brettem začíná jako sen – luxus, cestování a neustálé vzrušení. Jenže Riley brzy zjistí, že Brett není takový, jakým se zdá být.

Jeho tajemné obchodní schůzky na podivných místech ji začínají znepokojovat a Riley začíná pochybovat, zda Brett skutečně prodává lodě, jak tvrdí.

Příběh se zamotává, když Riley začne objevovat stopy vedoucí k Brettovým temným tajemstvím. Jak daleko je ochotná zajít, aby zjistila pravdu, a co vše bude muset obětovat?

Torre dokáže mistrně budovat napětí a postupně odhalovat vrstvy záhad, díky čemuž je kniha napínavým čtením od začátku do konce.

Kniha zkoumá psychologické dilemata a neustálé střety mezi touhou, láskou a strachem.

Riley je sympatická postava, která musí čelit těžkým rozhodnutím a neustále balancovat mezi láskou a pravdou.
Brett je sexy dominantní boháč, který má svá temná tajemství.

Půjdou nakonec společnou cestou?

Jeanine8
30.08.2024 5 z 5

Ta kniha mě bavila, ale několikrát jsem ji chtěla odložit, pochopíte sami až budete číst….Děkuji autorce za ten konec….
Jediná výtka, že to mezi hrdiny bylo vše takové uspěchané a dokonalé….

evineckY
29.08.2024 5 z 5

SPOILER!
Dvakrát do stejné řeky... vstoupil Brett.
Toto není žádná jednoduchá romantika, i když se to ze začátku může jevit !
Autorka vkládá do svých knih vždy témata, o kterých není lehké číst, zato by se
mělo hodně mluvit, zvlášť mladým dívkám a ženám, aby si dávaly obrovský pozor!!!
Máme tady obchod s ''bílým masem,'' oběti násilí, týrání, drogy, neuvěřitelnou
lásku a pomstu.
Kniha je napínavá až do konce, ale hlavně čtěte mezi řádky...
DOPORUČUJI !

Přežili jsme tajemství, podezíravost i odloučení a možná nás to v jistém smyslu posílilo. Jakmile se mi otevřel a řekl mi o Elyse, všechno do sebe zapadlo. Moje podezření našla svá vysvětlení a on si získal mou důvěru. Teď už jsme neměli žádná tajemství a přísahali jsme si, že ani nikdy žádná mít nebudeme. Vysvobodil mě z pekla a vrátil mě zpátky do života, a to vše za necelé dva roky. Byli jsme jako spojené nádoby a naše pouto se nejenže nedalo přetrhnout, ale časem bylo čím dál těsnější.

Rudana
28.08.2024 5 z 5

Řekla bych,že jedna z jejích top knih.