To je přece nesmysl
Jiří Kulhánek
Sbírka hororových a SF povídek od známého českého spisovatele. Povídky: * Svůj život * Spojeni v Bohu * „Tak tedy – HEIL HITLER! – ty svině!“ * Reportáž psaná ve svěrací kazajce * Instant (1. místo Cena Karla Čapka 1994 v kategorii krátká povídka spolu s povídkou Šoulačka)
Kulhánek, který mne nebavil....průměrná kvalita...jedna povídka, která mne fakt bavila (Svůj svět a to možná proto, že pavouky nemusím), dvě průměrné a zbytek nic moc nebo jsem jen nebyl správně naladěný. Každopádně zkusím jinou knížku a k této se už asi nevrátím.
Fuj, fuj a třikrát fuj...Instant je pro mě i po letech jedna z nejoblíbenějších povídek v rámci zábavné literatury. a to kulhánka zas tak nežeru
nejlepší je povídka "Tak tedy - HEIL HITLER! - ty svině!" ...tu jsem si opravdu vychutnala ;)
Část díla
Instant
1994
Reportáž psaná ve svěrací kazajce
Spojeni v Bohu
Svůj život
1994
Tak tedy – HEIL HITLER! – ty svině!
2002 | Noční klub. Díl první |
2011 | Vyhlídka na věčnost |
1996 | Dobrák |
1995 | Vládci strachu |
2003 | Noční klub. Díl druhý |
Kniha slozena z nekolika povidek, jejichz kvalita mirne pokulhava :D, ale nektere musim vyzvednout, napriklad Svuj
zivot a Spojeni v Bohu jsou pro me top z teto sbirky. jinak 3/5
-Spojeni v Bohu, hrozne zajimava povidka, chudak Buh, nikdo ho uz pak nechtel tak se odprasknul :( :D
-Svuj zivot je povidka idealni pro arachnofobiky ;)
-Instant a Reportaz psana ve sveraci kazajce bych ohodnotil jako nudne, vubec me nezaujaly
-Tak tedy heil Hitler .... ale jo kdo ma rad muceni tak si dobre pocte