To si zkus

To si zkus
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/546342/bmid_to-si-zkus.jpg 4 143 143

Wailon University série

1. díl

Nabušený sportovec: Vyzývám tě, abys... Delaney Shawová: Kdo je to? Esemeska zaslaná v pozdních nočních hodinách zpočátku vypadá jako omyl, ale zdá se, že „Nabušený sportovec“ přesně ví, komu píše… Delaney Shawová. Hodná holka. Milovnice chlupatých mazlíčků a Hvězdných válek. Zvědavá. Jeho výzva? Jednu noc si o něm nechat zdát – noc, na kterou údajně nezapomene. Třeba jí to pomůže vyřešit záhadu, kdo je on. Ví, že by se s ním neměla bavit, ale co jiného jí zbývá, když se na Valentýna nudí sama doma? Po jedné žhavé noci má však hlavu v oblacích a identita tajemného pisatele je odhalena. Maverick Monroe. Drsňák. Nejtalentovanější vysokoškolský fotbalista v zemi. Jen se ho zeptejte. Škoda, že si Delaney už navždy zakázala randit se sportovci po tom, co jí ten poslední zlomil srdce. Ale Maverick chce víc než jednu noc a odmítá vzdát boj o získání jejího srdce. Ona není z těch, které by se nechaly poblouznit širokými rameny. Podaří se drsňákovi získat trochu podivínskou holku, nebo je jeho tajemství navždy rozdělí?... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: ekniha , Red

I Dare You, 2018

Kristie_7
dnes 5 z 5

Ježíš tohle bylo tak skvělý! Můžete mi někdo, prosím, Mavericka zhmotnit? Toho kluka chci domů. Ten byl tak úžasnej a sladkej, že jsem se z něj byla úplně hotová. Prototyp ideálního muže! Milovala jsem ho od první stránky.
Maverick je nejnadanější vysokoškolský fotbalista a miláček města, a Delaney tichá podivínka se slabostí pro StarWars. :)
Maverick a Delaney se poprvé setkali u táboráku. Mavrick se do Delaney zakoukal na první dobrou, ale promarnil šanci. Když ji po pár letech znovu dostane, bude muset pořádně zabojovat, protože Delaney má zlomené srdce a zařekla se, že s fotbalistama už nechce nikdy nic mít.
Ten kluk byl fakt zlatíčko! Žádnej přehnaně namistránkovanej debílek, ale kluk se zlatým srdcem, který by se pro své milované rozkrájel. Chtěl Delaney, tu bláznivou podivínku, která ho úplně uchvátila. A i přes její odmítání, to nevzdával a bojoval. Delaney sice nějakou dobu odolávala, ale mě dostal hned. :D Přiznávám se bez mučení. :D Celou dobu jí dával dost jasně najevo, že ji chce a že to nevzdá.
Maverick navíc ještě řeší starosti se svou nemocnou sestrou, o kterou se snaží starat. Snaží se jí zajistit kvalitní péči, ale školní a fotbalová pravidla mu dost svazují ruce. Ale pro svou sestru by udělal cokoliv, takže aby se o ni dokázal postarat, jak potřebuje, uchýlí se k dost nešťastnému rozhodnutí. Rozhodnutí, o kterém ale Delaney neřekne. Jenže důvěra je pro Delaney vším, a jakmile si všimne, že jí Maverick něco tají a odmítá se s ní o tom bavit, začnou ji nahlodávat obavy a jejich vztah bude podroben zkoušce.
Ustojí to? Nebo je jejich vztah odsouzen ke krachu? To už se budete muset dočíst sami. :P Já byla na konci tak na měkko, že mi i slzička ukápla.
Tenhle příběh jsem slupla jak nic. Klidně mohl být obsáhlejší, protože Maverick byl tak úžasnej, že bych ten příběh klidně četla o něco déle. :D S Delaney se k sobě perfektně hodili a já jim fandila a držela jim palce. :)
Za mě parádní romantická oddechovka. Určitě doporučuju! :)

JaAnička
předevčírem 3 z 5

Ona má ráda Star Wars a on hraje americký fotbal.

Ryze průměrná, leč trošku překvapující, romantická knížka s velmi divným názvem, který mě všechno, jen ne zaujal (natož abych si ho zapamatovala).

Jinak asi není moc co dodat. Kniha je to dobře čitelná, oddechová, extrémně až nerealisticky romantická, trochu geekovská, trochu vtipná...není to nic světoborného, ale má to pár stran, takže to projedete během jednoho odpoledne u vody/na chalupě u krbu. Možná to působí trochu zrychleně, ale asi je mi to ve výsledku jedno. Minulost postav je zajímavá, jejich jednání taky.

Nic, co bych si přečetla ještě jednou, ale zároveň to není nic, co bych měla potřebu nějak zvlášť kritizovat.
Prostě čistý průměr.

Ála1968
předevčírem 5 z 5

Tak tohle bylo skvělý.Jak jsem byla zklamaná z Moje drahá nevěsta, tak tady jsem nadšená a těším se na další díly.

alzbeta2843
13.11.2024 3 z 5

S touto spisovateľkou mám zvláštny vzťah. Jej knihy buď absolútne milujem alebo mi prídu také ploché a ničím výnimočné. Práve kniha TO SI ZKUS je ten druhý prípad, čo mňa veľmi mrzí. Ja som sa tešila na vtipnú a milú knihu o bláznivej knihomolke a namyslenom športovci. Avšak ani postava sympatickej Deleney knihu nezachránila. Za mňa je to také jednoduché čítanie, čo nenadchne ani neurazí.

andreamrs
31.10.2024 5 z 5

Díky @knihydobrovsky se mi do ruky dostala novinka mé oblíbené Ilsy. Tato jednohubka z vysokoškolského prostředí byla fakt svělá! Měla jsem ji přečtenou za jeden den, hltala jsem jednu stranu za druhou a byla zklamaná, že už je konec.

Jaké to asi musí být, když hezká nerdka Delaney potká nabušeného a zdánlivě arogantního Mavericka, fotbalistu, ke kterému nechce nic cítit? Když se potkají dvě postavy s extrémní chemií a uměním spolu až brilantně komunikovat? Doporučuji, ať si knihu přečtete a zjistíte to sami, ale můžu vám prozradit, že je to čtivé, návykové, svižné a tak mile vtipné. Zkrátka skvělé - mě to tak moc bavilo! Jedna z knih, ke které se ráda vrátím, protože takových skvělých jednohubek není nikdy dost.

Tímto moc děkuji za #recenznivytisk a #spolupraci

KatieKuli
27.10.2024 4 z 5

Potkají se hned v prvním ročníku vysoké u táboráku. Ale pak se další dva roky míjejí. Delaney studuje grafiku, miluje svého kocoura, práci v knihovně a nesnáší Muffin :-). Maverick je fotbalová legenda už v prvním ročníku, ale jeho osobní život je o hodně komplikovanější než na veřejnosti ukazuje. Co by tihle dva mohli mít společného? Žhavá romance, která propojuje prvky sportovního i rodinného dramatu.

LenkaNovotna32
23.10.2024 3 z 5

Podla anotácie som cakala lahku blbosť na odreagovanie hlavy na maximum. Vobec to tak nebolo, kniha ma smrnc, Maverick bol zlaticko ktore by chcela mať doma každá,zlate srdce, krasny, obetavý, vtipny, výkonný... Delaney bola trochu slabsi odvar, no mne to nevadilo. Nechápem slabe hodnotenie, stoji to za to prečítať si tuto knihu.

anna7852
22.10.2024 3 z 5

Za mě jednohubka.
Nebylo to špatné,ale Ilsa umí vic.
Každopádně Mavrick toho měl na ramenou hodne až mi ho bylo líto.
Čtení co neurazí,ale ani tolik nenadchne

Anna195
22.10.2024 4 z 5

Knihy od tejto autorky si nikdy nenechám ujsť, keďže jej štýl mi veľmi sedí. Kto by nemal rád športovcov?

V tejto knihe bol skvelá hlavná hrdinka. Delaney mi hneď sadla, tak troška nerdka, veľká milovníčka mačiek a Star Wars. Ale napriek tomu, že má znaky nerdky mne prišla, že sa nikým a ničím nedala zastrašiť a rozhodne sa nebála. V nej sa nájde nejedná žena. Chápem, prečo ona a Maverickom neboli spolu skôr, bolo tam množstvo veci s názvom ale … No nakoniec ich osud alebo život spojili.

Čakala som, že Maverick bude obyčajný namyslený športovec. No namyslený bol, ale takým tým vtipným spôsobom. Zároveň som zistila koľko toho ma na pleciach a život sa s ním rozhodne nemaznal. A rozhodne o Delaney bojoval. Aj chápem, prečo robil rôzne veci, aby pomohol sestre. Nebolo to síce najšťastnejšie riešenie, ale už tu som zistila, že by pre svoju sestru obetoval všetko. A tu zistíte, čo všetko je pre neho skutočne dôležité. Samozrejme autorka to s vášňou vie - medzi Maverickom a Delaney to bolo neskutočné.

Jedine negatívum vidím v tom, že príbeh v druhej polovici išiel veľmi rýchlo. Knihe by sa zišlo viac strán navyše, aby čitateľ nemal pocit, že príbeh ide rýchlejšie, než by mal. Najmä, aby čitateľ mohol niektoré udalosti viac prežívať.

Ale teším sa na ďalšie knihy zo série, kedže aj vedľajšie postavy stáli za to.

dislemon
20.10.2024 2 z 5

V podstate je to taká jednohubka, ktorá mala dobrý potenciál, ale nebol využitý. Na začiatku to vyzeralo dosť sľubne. S postupom deja som sa začínala trochu nudiť a navyše mi prišlo, že sa to všetko odohralo moc rýchlo a ľahko. Dokonca aj riešenie hlavného problému sa vyriešilo mávnutím prútiku...

Kudík
18.10.2024 4 z 5

Kratší čtivé dílo s nerdem v sukních, a to Delaney Shawovou, která je současně milovnicí zvířat (aktuálně koček) a Hvězdných válek (proto Han Solo 2. :) ). Škoda, že se Maverick Monroe na dvojčata nevykašlal a nezůstal u táboráku. Nemusel by následně litovat a možná by mu Delaney pomohla rovnou, namísto aby podstupoval, co pro svoji sestru Raven považoval za nutné a stálo ho málem vše. Někdo jako byla Martha-Muffin se vyskytuje v knihách celkem často, a i když mě takové .... vytáčí, přesto je mi těchto lovkyň skalpů líto. Sice se opakuji, ale nemám ráda, když se nejka dá dohromady s expřítelem a zde to bylo ve výsledku takové, že by si člověk Alexe oblíbil. Odpouštět je lidské, ale to neznamená, že to planí i pro nejlepší kamarádky, které mají kopat za Váš tým.
Autorka je má oblíbená a další díly si ráda přečtu, hlavně s Rykerem, ale přesto tohle nebylo úplně ono. 3,5*

Megien
14.10.2024 1 z 5

Kniha mě nenadchla, ale odpad to také nebyl. Styl vyprávění je nezáživný a některé kapitoly mě vyloženě nudily. Vzhledem k počtu stránek se to dalo přečíst, ale kdyby byla kniha delší tak ji pravdepodobně odložím. Když se mě zeptáte za pár dní tak nebude vědět o čem kniha byla a za pár měsíců už nebudu vědět, jestli jsem to vlastně četla...

oresvo
12.10.2024 4 z 5

Velmi krátká kniha, malinko mě to zklamalo. Příběh si zasloužil lépe ho rozvinout, nemám ráda zdlouhavé okecávání, ale tady bych ho trochu přidala. Vše bylo během pár stránek uzavřené. Je to škoda, protože příběh sám o sobě byl pěkný.
Uvidíme co nabídne druhý díl.

Andrejka91
11.10.2024 5 z 5

Taková krátká oddechová rychlovka, ale tohle já poslední dobou čtu ráda.
Postavy jsem si oblíbila a je to skvělý úvod do série. Moc se těším na další díl.

Ka-čí
07.10.2024 2 z 5

Hodně vlažné.Chvílkama nuda.Nezaujalo

Papimami
06.10.2024 1 z 5

Kniha postrádala vše, co by měla mít, aby byla zajímavá. Postavy ploché, prostředí nevykreslene, chemie žádná, akce nulová a děj nudný. Ještě, že to bylo tak krátké.

moma08
03.10.2024 4 z 5

Taková oddechovka, kterou má čtenář přečtenou během pár chvil...
Žádná vážná zápletka a na vypnutí hlavy ideální.

pollyn
29.09.2024 2 z 5

Postavy mě vůbec nezaujaly.

Majuš333
29.09.2024 4 z 5

Krátka oddychová jednohubka, ktorá neurazí a ani nenadchne... O týždeň ale už nebudem vedieť, o čom to bolo...

Ekniha.
29.09.2024 5 z 5

Ja tuto autorku milujem a bavi ma to ako píše, je to jednoduché romanticke a mám srdiečka v očiach? Rozhodne!

Tu mame Mavricka a Delaney .. on futbalova hviezda čo vie čo chce.. má problémov až až a vôbec nečakajte športového “troubu ten chlap ma všetko čo si ženská môže priať..
a Delaney tak trochu nerd s malym sebavedomím že by zrovna ju chcel nejaký športovec…a vlastne ona s futbalistami skončila!

Normálne nechápem prečo spolu neboli od začiatku.. on ma úplne jasno koho chce a už len presvedčiť holku svojich snov že za to stojí
milujem že tu je práve ten chlap čo si ide za všetkým hlava nehlava nech to stojí čo to stojí

Romanticka linka.. sexi fotbalisty.. kočky ..hviezdne vojny.. deadpool ak vravíš áno toto je presne pre teba
He-man a princezna Leila proste top
Legenda praví, že na toho, komu dáš tady u ohne prvni pusu, už nikdy nezapomenes…
Venovanie za mna úplne