Toulky po Provence

Toulky po Provence
https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/203427/bmid_toulky-po-provence-pruvodce-ktery-v-vsb-203427.jpg 4 14 14

Provence – jeden z nejkrásnějších regionů Francie. Vydejte se na cestu krajem provoněným levandulí, tymiánem a mořem. Čeká vás jižní slunce, milí lidé, krásná příroda a bohatá historie. S tímto netradičním průvodcem se dostanete Provence pod kůži. Dozvíte se informace, které v běžných průvodcích nenajdete. Zajímavosti z oblasti historie, kultury, sportu nebo života slavných osobností. Průvodce, který vás bude bavit!... celý text

ddkk
15.11.2017 5 z 5

Moc sympatický, trochu netradiční průvodce. Našla jsem tam spoustu zajímavostí, které jinde nenajdete. Doporučuji přibalit na cestu do nejkrásnější francouzské oblasti, do Provence!

Antoaneta
16.08.2014 5 z 5

Tak tohle je super průvodce miluju Francii a Provece a tahle knížečka až je velmi útlá tak obsahuje vše potřebné o dané oblasti vše je pěkně popsáno žádná zajímavost vám neunikne za sebe doporučuji já si jí rozhodně pořídím do své domácí knihovny určitě se k ní budu ráda vracet.

Alex.Barunka
31.05.2014 5 z 5

Průvodce po Provence je ten typ knihy, který není na jeden večer, i když má jen 120 stran. Co se týče informací, zajímavostí a faktů je velice obsáhlý, proto jsem ho četla po kouskách, abych stihla všechny ty novinky vstřebat.
Grafická stránka knihy je také úžasná. Kniha obsahuje plno krásných ilustrací.
Doporučuji opravdu každému :)

Provence

2014  87%Toulky po Provence