Toxic people rule the world
David Hanzlík
Chceš zábavu plnou ironie a sarkasmu? V tom případě je tohle kniha přesně pro tebe! Influencer a bavič David Hanzlík v ní spojuje své nejrůznější hlášky. Každá stránka je plná ostře upřímných postřehů a přináší nekompromisní pohled na život a mezilidské vztahy. Pokud máš den, kdy tě všechno štve, nebo se chceš jen tak pobavit, tohle je kniha, kterou rozhodně potřebuješ. David ti ukáže, že ostrý jazyk a sebeironie jsou ty nejlepší zbraně i v momentech, kdy bys nejraději zaryl/a hlavu do písku.... celý text
(SPOILER)
Tak to je asi hodně špatný vtip. Týpek roztáhne pár svých myšlenkově zcela plochých hlášek rozsahově odpovídajících dvěma A4 na 160 stran a titulu plácne cool anglický název. Asi aby pronikla na světový trh.
Smutné. Když odmyslím editorskou a grafickou práci, autor by byl schopen něco takového napsat za půl hodiny. Chtít za to tři stovky je trapné.
Tak se na to podívejme: Ve chvíli, kdy kolem sebe slyším: "nedávejte mně účtenku, šetřte naše lesy..." atd. , tak vyjde tohle. Taková škoda zbytečně popsaného papíru, tolik barvy... ta mě mimochodem štípe do očí kdykoliv tu "knížku" někdo otevře v okruhu 14ti metrů. A teď k obsahu. Je smutny, že takhle mladý člověk - influencer, který teda má v popisu "práce" ovlivňovat především mladší ročníky, píše tak depresivně. Možná by měl zauvažovat o návštěvě psychiatra nebo dle slov písničky "dělání dělání, všechny smutky zahání" začít normálně makat, aby ho to fňukání přešlo. Btw ta zábava, na kterou autor láká, je prosím pěkně kde přesně? Je mně upřímně líto všech, kteří za tohle utratili peníze. Toaletní papír by vyšel levněji a udělal mnohem lepší službu.
"Čas, který jsi strávil čtením téhle knihy, už ti nikdo nevrátí." Naštěstí se jedná asi jen o 10 promrhaných minut mého života.
Panebože, ne! Co se mi to zas dostalo ro ruky? Další instagramová rádoby hvězda si myslí, že stačí napsat totální s****u a stane se z ní spisovatel? A takový plýtvání papírem, kdy by se celá "kniha" vešla na zhruba tři á čtyřky! Fakt je mi smutno, pro prachy cokoliv, že, Albatros Media? :))) Přesně pro tyhle případy by se hodilo zachovat kategorii ODPAD.