Toxic people rule the world (2024) | Databáze knih

Toxic people rule the world přehled

Toxic people rule the world
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/547248/bmid_toxic-people-rule-the-world.png 2 20 20

Chceš zábavu plnou ironie a sarkasmu? V tom případě je tohle kniha přesně pro tebe! Influencer a bavič David Hanzlík v ní spojuje své nejrůznější hlášky. Každá stránka je plná ostře upřímných postřehů a přináší nekompromisní pohled na život a mezilidské vztahy. Pokud máš den, kdy tě všechno štve, nebo se chceš jen tak pobavit, tohle je kniha, kterou rozhodně potřebuješ. David ti ukáže, že ostrý jazyk a sebeironie jsou ty nejlepší zbraně i v momentech, kdy bys nejraději zaryl/a hlavu do písku.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Toxic people rule the world. Přihlašte se a napište ho.

DreamerX9
17.01.2025

Taková škoda papíru. Pokud chcete autora poznat bohatě stačí sociální sítě. Hlášky jsou mnohem lepší od něj naživo. Toto je výběr několika jeho hlášek uspořádaných, jako esej studenta, která má mít osm stránek a on do každé z jednoho odstavce vloží větu.

Ivet_V
01.01.2025 4 z 5

Autora znám z instagramu a mám ráda jeho humor. Proto jsem se do knihy pustila. Není to nic světoborného, ale pobaví to a zvedne náladu. Přesně jak anotace slibovala.

linhi22
30.12.2024

Vůbec nevím, co k tomuhle říct. Už můj komentář bude větší literární dílo než tahle "kniha". Ztotožňuju se s tím, co napsali ostatní (neskutečné mrhání materiálem, naprostá bezduchost, ostuda pro Albatros Media). Za mě fakt ubohost, a to až taková, že mi hodnocení palcem dolů přijde příliš shovívavé.

Kniha Toxic people rule the world v seznamech

v Mé knihovně1x

Autorovy knížky