Tradiční sladké pečení - bezlepkově
Vladěna Halatová

54 nejlepších receptů na bezlepkové moučníky a cukroví - tradiční sladkosti upravené bezlepkově - recepty jsou chuťově nerozeznatelné od lepkových dobrot - rychlá, srozumitelná a jednoduchá příprava - recepty jsou vychytané, mnoho let používané - sladké pečení můžete použít na jedinečné slavnostní chvíle - recepty jsou vyzkoušené na vlastní rodině, přátelích a známých, kteří nejsou celiaci... celý text
Přidat komentář
Autorovy další knížky
2017 | ![]() |
2018 | ![]() |
2020 | ![]() |
Pro celiaky není vždy jednoduché upéci si nějakou dobrotu alespoň chuťově podobně, jak si na ni pamatují z doby, kdy ještě o své diagnóze nevěděli. Osobně mám dodnes problém vymyslet, jak zkombinovat mouky a jak vytvořit tu ideální vláčnost pečiva, na které mám chuť. Ono to není jen o nahrazování mouky jinou moukou, jak si mnozí myslí, a proto vítám každou knížku, která přinese, byť jen pár receptů, které se dají použít. Tahle útlá knížka jich má dost - třeba moje oblíbené štafetky.