Tři lásky
Archibald Joseph Cronin
![Tři lásky Tři lásky](https://www.databazeknih.cz/img/books/63_/63587/tri-lasky.jpg?v=1359810818)
Příběh o třech láskách v životě jedné ženy k manželovi, synovi a bohu.
![HáMaPé HáMaPé](https://www.databazeknih.cz/img/users/36_/360045/m_hamape-qze.jpg?v=1633670862)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Chvilinku mi trvalo než jsem se začetla, ale nelitovala jsem. Velmi silný a poučný příběh. Psychologický propracovaný příběh o tom, co ve jménu lásky člověk může vydržet a co všechno může zničit, když je jeho láska taková, že dusí.
![Kondaska Kondaska](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
Cronina mam rada a mam vsetky jeho knihy. Kniha sa dobre cita, prva cast uzasna, aj druha je fajn, tretia sa mi uz nepacila a prisla mi tak nasilu, ale ako celok je to dobre.
![foxterier foxterier](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
CRONIN napsal ještě jednu knihu,ale ta tu nikde není.Je to rovněž velmi depresivn,ale nelituji, že jsem ji kdysi četla.Zná ji tu někdo? Tyran se jmenuje a nelituji, že jsem ji četla,je to nejlepšíCroninova věc
![barbora5058 barbora5058](https://www.databazeknih.cz/img/users/15_/150661/m_barbora5058-KpI.jpg?v=1606306664)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Velice náročná kniha, ale vydržte a přečtěte až do konce. Příběh o velice tvrdohlavé ženě, která si v každé části knihy zažije své, bohužel, kdyby si nechala pomoci, nemuselo to tak nikdy dopadnout. Zajímavá kniha, spíše depresivní, doporučuji.
![lusila lusila](https://www.databazeknih.cz/img/users/38_/38940/38940-WLY.jpg?v=1497607175)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Toto nebolo ľahké čítanie. Aj keď autor pri opise postáv bol trochu ťažkopádny, vnútro ženy, ktorá má jasnú predstavu o šťastí vystihol dokonale. Hlavne v druhej časti, neľahký osud hlavnú hrdinku nepoložil, to bolo na nej sympatické.
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Příběh o ženě, velmi tvrdohlavé a vytrvalé, která hledá štěstí jinde, než se nachází. Vydrží pro druhé vše (co si umane) - pro lásku k nim. A čeká za to odměnu, vděk, ocenění. Velmi smutný příběh. Zasáhla mě hlavně první část, která byla o lásce k jejímu muži.
1974 | ![]() |
1993 | ![]() |
1972 | ![]() |
1972 | ![]() |
1947 | ![]() |
Smutný příběh Lucie, která byla sama sobě nejhorším nepřítelem.