Návrat černé duše
Stan Sakai
Usagi Yojimbo série
Démonický zabiják Jei je zpátky. Snaží se vymýtit zlo, což je patrně správné, bohužel ale Jei to zlo vidí v každém – a zvláště v Usagim. Momentálně ovládl tělo šermířky Inazumy, ženy, na kterou je vypsána odměna za vraždu a po jejíž stopě se vydává dav lovců lidí. Včetně Usagiho, Gena a Toulavého psa. Bude to tvrdá bitva...... celý text
Literatura světová Komiksy
Vydáno: 2015 , CrewOriginální název:
Return of the Black Soul, 2010
Pozadí osudů ďábelského Jeie, který už mi ale jako postava přijde velkem vyčpělá. Po delší době slabší díl.
"Usagi Yojimbo 24: Návrat Černé duše" rozhodně patří k těm nejlepším knihám v sérii, což je z mého pohledu dáno i drsnějším pojetím některých pasáží. Více: http://www.comics-blog.cz/2015/10/1015-usagi-yojimbo-24-navrat-cerne-duse.html
Dlouhé čekání se opět vyplatilo, máme tu další skvělý příběh, který nenudí a přináší nám nové informace o Jeijovi. Příběh jde rychle vpřed a je opravdu zajímavý a skvělý.
Další super díl této jedinečné a dokonalé série. Návrat černé duše je opravdu dobře napsaný hororový příběh, jenž si ale zasloužil více grandiózní vyvrcholení..