Útěk z afrického pekla
Barbora Koudelková , Milan Bárta
Útěk z afrického pekla série
1. díl >
V devatenácti letech se Barbora zamilovala do afrického černocha a odjela s ním do Ghany. Na začátku jejího nového života probíhalo vše v pořádku, ale později si Barbora začala uvědomovat, že se stává bílým otrokem. Jak utéct z tohoto pekla plného ponižováním, znásilňováním a strachu o své děti?
Kniha se mi dobře četla. Velký obdiv autorce, která si musela projít peklem!! Doporučuji!!!!
Ta kniha si tak nízké hodnocení nezaslouží: Jsou daleko horší a ještě si hrajou na literaturu! Tohle je zajímavý příběh, nezapomente ze se stal dávno před tím než se tyhle věci tak proflákly.
Četla jsem všechny díly a musím říct, že tak naivní osobu jsem neviděla, zkrátka přijde mi to dost neskutečné, to jak kamarád hlavní postavy půjčí neznáménu člověku peníze, tak i její zaslepenost, myslím si, že každý člověk je někdy naivní ale tohle je opravdu příliš. Jedním slovem trapné :(
Jedna z mála knih, kterou jsem musela odložit nedočtenou. Možná byla druhá půlka lepší, ale pochybuji. Hodnocení "odpad" by bylo moc tvrdé, téměř však zasloužené. Ale je to přece jen kniha, proto ta jedna hvězdička.
Čitivé, ale víckrát bych nemusela.