Útěk z afrického pekla přehled

Útěk z afrického pekla
https://www.databazeknih.cz/img/books/27_/27919/bmid_utek-z-africkeho-pekla-w7s-27919.jpg 3 312 312

Útěk z afrického pekla série

1. díl >

V devatenácti letech se Barbora zamilovala do afrického černocha a odjela s ním do Ghany. Na začátku jejího nového života probíhalo vše v pořádku, ale později si Barbora začala uvědomovat, že se stává bílým otrokem. Jak utéct z tohoto pekla plného ponižováním, znásilňováním a strachu o své děti?

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Útěk z afrického pekla. Přihlašte se a napište ho.

Terka30
03.11.2024 2 z 5

Tak nějak chápu, že v 19 je člověk naivní, ale okamžitě se zamilovat, hodit vše za hlavu a trpět to co trpěla...a evidentně téměř žádné ponaučení. Autorka je ovšem bojovník a jsem ráda, že se nevzdává. Snad už život přinese jen lepší věci.

Peťula91
28.10.2024 3 z 5

Z důvodu, že jsem si nedávno pořídila druhý díl, jsem tuto knihu četla už podruhé, abych si "zopakovala" některé skutečnosti, které se v příběhu odehrály. Kniha je napsána velmi poutavě a při představě, že je podle skutečné události, je až neuvěřitelné. Hlavní hrdinka Barbora byla neskutečně hloupá, naivní a i přesto, že jí její partner několikrát surově zmlátil, div ji nezabil, ona stejně doufala v lepší život a sháněla mu dál peníze, aby získal udajné dědictví po rodičích.
Jsem opravdu velmi zvědavá na druhý díl, který tuším, jak bude probíhat. Co asi může čekat hlavní hrdinku v Čechách za budoucnost, když je zadlužená, s dětmi, bez práce, bez peněz a bez českých dokladů...

p.stranska
24.08.2024 5 z 5

Ano, autorka byla tak naivní, že je to až neuvěřitelné. Na druhou stranu...bylo jí pouhých devatenáct let a byla zamilovaná, pak už se to s ní jenom vleklo a problémy se nabalovaly. Dá se to pochopit. Život jí nelze závidět, ale jedno je jisté - napsala poutavý příběh a vydala ho knižně. Mně se příběh líbil a dobře se mi četl a proto s čistým svědomím dávám plný počet hvězdiček a těším se na další část vyprávění.

Kniha Útěk z afrického pekla v seznamech

Autoři knihy

Barbora Koudelková