Brambory pokaždé jinak
kolektiv autorů
Tato kniha nabízí široké spektrum vynikajících pokrmů, které byly připraveny pro lehkou a velmi rychlou přípravu. Tyto rozmanité recepty vás jistě uspokojí, a budou tak přínosem do vaší kuchařské knihovny
Statečně jsem dočetla pro čtenářskou výzvu. Knihu jsem si vybrala zčásti díky fotografické dokumentaci, která je natolik zdařilá, že má člověk okamžitě chuť na některé z uvedených jídel. Postupy jsou celkem srozumitelné a nechybí ani seznam a množství surovin. Zklamaná jsem byla jedině z toho, že jsem neobjevila v celé knížce jediný recept, jež bych mohla ochutnat. Ve všech jídlech je cibule, česnek, pepř. Jídla zapékaná, slanina osmažená až křupe a podobně. Celý život se potýkám s dietními jídly - masa dušená, vařená, česnekové topinky jsem mívala v dětství, čerstvou cibuli také nemohu. Takže když se to sečte a podtrhne, zasloužím body za statečnost, že jsem se "prokousala" až na konec bez žlučníkového záchvatu. Všem, kdo mohou jíst, co je napadne, pochutnají si, a nikdy jim nic není, doporučuji vyzkoušet recepty této knihy. Nám ostatním, myslím, zůstane alespoň inspirace.
Mě oslovila možnost variant zapékané bramborové kaše. To bych mohla někdy zkombinovat s dietou. Dobrou chuť.