Vědomá prostitutka
Veronica Monet
Tipy a triky profesionálky. Veronica Monet se s vámi v této knize podělí o dovednosti a znalosti, které jí umožnily účtovat si za svůj čas ty nejvyšší honoráře. Naučíte se sexuální techniky, které tvoří jádro placených sexuálních služeb, stejně jako postupy a informace vedoucí ke zvýšení ženského sebevědomí, jež je pro muže tak sexuálně přitažlivé. To vše při prohlubování kontaktu s vaší intuicí a nejhlubšími pocity, které vám pomohou najít vlastní cestu k sexu. Pokud chcete být sexuálně vzrušující, budete pravděpodobně muset opustit myšlenku na nevinnost a předstíraný nezájem o sexuální záležitosti. Pro některé muže jsou ženy, které se zdají být nevinné a nezkušené, vzrušující, většinu mužů ale přitahují divoké ženy. Tuto přitažlivost znovu a znovu po celé věky potvrzuje existence profesionálních společnic a kurtizán. Dovolíte-li sama sobě svobodu sexuálního vědomí a vzrušení, to nejlepší na tom celém bude větší radost ze sexu samotného.... celý text
Literatura světová Literatura naučná Erotika
Vydáno: 2015 , SynergieOriginální název:
Sex Secrets of Escorts, 2005
Autorka jen oprašuje to, co už člověk četl nebo slyšel někde jinde. Na druhou stranu - mnoho autorů, kteří by vzdávali hold nejstaršímu povolání světa, není.
Informativně mi kniha mnoho nového nepřinesla, kdo je vynalézavý, jistě přijde na podobné věci sám.
Hodnocení dávám hlavně za odvahu a otevřenost, s jakou paní mluví o choulostivých záležitostech. Také se mi líbilo, jakým způsobem dokázala nahlížet na své povolání prostitutky, vlastně jako na na službu se vznešeným cílem a přidanou hodnotou. Věřím, že pro mnoho klientů to mohlo být povznášející a poučné a konečně jim někdo ukázal, že milování nemusí být jen fik fik a konec:-) Zkrátka vědomá sexualita, jak se tomu říká moderně. Zájemcům o čtení z oblasti sexuality apoň k nahlédnutí jistě doporučuji.
Špatné čtení to není, pár dobrých myšlenek a spousty toho je všeobecně známého. Ale věřím, že někdo z ní může být nadšený.....
Bohužel za mě ne. Začátek me upoutal, ale později jsem nenachazela "informace", které by me nadchly natolik...
Pecka. :) Připravte si zápisníčky, dámy. Kniha rozšiřuje pohled na vědomou sexualitu, což je super a potřebné.
Kniha mi nic moc nového nepřinesla - snad kromě tří rad. Čekala jsem víc, hodně pasáží se zbytečně opakuje, převážně pak taková nudná omáčka.
Fantastická kniha! Ne každý asi zkousne takový pohled na svět a sexualitu, ale ve mně zanechala hluboký dojem, hlavně poslední kapitoly. Tohle by mezi sebou měli ženy (i muži) šířit - úctu, respekt a lásku. Rozhodně doporučuji.
Kniha byla zajímavá, některé věci byly zajímavější více a některé méně. Ale celkový dojem byl dobrý a určitě ve mě něco zanechala.
Z knihy mám velmi smíšené pocity, tak jak jsem byla na začátku nadšená, tak v půlce mi už kniha nedala nic.
Velmi zajímavá a poučná kniha. Je sice primárně určená pro ženy, ale myslím, že by si jí měli přečíst i muži. Zpočátku jsem četla každou větu a byla velmi zaujatá. Od prostředních kapitol jsem však často přeskakovala, kvůli neustálému opakování. To mi bylo dost nepříjemné a přišlo mi to až neuvěřitelně otravné. Konec jsem jen tak proletěla, protože se vesměs opakovalo to, co autorka psala v prvních kapitolách. Kdyby nebylo toho neustálého omílání, byla by mi kniha více po chuti. I tak rozhodně stojí za přečtení a za nějaké ty poznámky. Rozhodně doporučuji párům, kterém mají ve vztahu problémy, nebo pro ty, co si v ložnici zcela nerozumí. Tato kniha by mohla předejít nejednomu rozchodu, ale je třeba jí číst s otevřenou myslí a brát ji jen jako návod, nikoli jako doslovnou příručku.
Super knížka, moc poučná, člověk se dozví, co o sobě a partnerovi třeba ani neví a o co se v životě třeba ochuzuje. Něco by dle mého názoru potřebovalo trochu detailněji rozvést, ale jinak jsem byla velmi mile překvapená. O tento žánr se totiž jinak vůbec nezajímám. Čte se moc dobře, poutavě, těžko se mi od ní odtrhávalo, když jsem jí musela na chvíli odložit.
Románový příběh nečekejte. Již z obálky knihy vpředu i vzadu to je zřejmé, že se o žádný příběh nejedná.
Opravdu poučná kniha! Bohužel má poněkud zavádějící název. Není příběh, ale reálný návod na zlepšení...
Řekl bych, že většině žen, které se intimní sféře nevyhýbají, by prospělo přečíst ji pozorně. A některé pasáže pro jistotu nabiflovat zpaměti. :P
I mužům jistě vzdělání v této oblast nezaškodí. Doporučuji!
Trochu zklamání. Očekávala jsem vzrušující příběh a nakonec z toho byly jen psychologické řeči.
Tak tohle se opravdu povedlo! Dokonalý návod na to, jak návodně vzbudit svou TĚLESNOST. Lidské tělo je jako studna fyzických i emočních reakcích v závislosti na stimulaci těla, ale i mysli. Prostředí, slova, vůně, jídlo – to všechno hraje v lidské sexuální hře obrovskou roli. Duše a dokonalý návod na fyzické vzrušování, které se v atmosféře intimity stává nesnesitelným. Už vím, proč chlapi vyhledávají profesionální společnice. Právě PRO TO, co je napsáno v této knize.
soudím, že ženy by si měly z knížky odnést zejména náhled do mužských potřeb, než konkrétní tipy a techniky :) ty koneckonců nové nejsou