Velká kniha českých pohádek

Velká kniha českých pohádek
https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/347282/bmid_velka-kniha-ceskych-pohadek-InU-347282.jpg 5 22 22

Svět víl a kouzelníků, skřítků a vodníků, statečných princů a krásných zakletých princezen, hloupých i prohnaných čertů, venkovských chasníků a lidožravých obrů – tak pestrý a kouzelný je pohádkový svět, který najdete v této knížce. Velký soubor známých i méně známých českých pohádek se před vámi v celé své nádheře a rozmanitosti otevírá díky převyprávění Pavla Šruta a krásným ilustracím Evy Frantové.... celý text

Helena Lacková
25.11.2024 5 z 5

Slohová forma na mě působila uklidňujícím dojmem, to je to co od pohádek před spaním pro dítě chcete.
Pro dospělé jsou tyto pohádky známé, ale překvapí tím, že autor obdaroval postavy větší chytrostí

Lejčís
06.05.2021 5 z 5

Myslím, že v oblasti českých pohádek se jedná o nejkrásnější knihu na trhu :) nejenže je poutavě vyprávěná, což ještě aby ne, když se jí ujal Pavel Šrut, ale ty ilustrace.. ty budete milovat! :)

Edeltruda
01.05.2021 5 z 5

Pro mě v současnosti nejhezčí kniha pohádek na trhu.

Michal_
24.11.2020 5 z 5

Líbivé ilustrace, rozsah pohádek tak akorát na dobrou noc, krásný jazyk autora

Usignolo
15.06.2018 5 z 5

Pestrá sbírka českých pohádek, spoustu z nich jsem ani neznala. Ilustrace jsou opravdu krásné, i když si myslím, že kdybych byla dítě, tak se jich bojím.

maryska09
11.05.2018 5 z 5

Jedna z lepších pohádkových knih, vedle klasických pohádek je i spousta nových. Pohádky jsou pěkně napsané a kniha je krásně ilustrovaná. Doporučuju.