Kuře - Více než 100 nepostradatelných receptů
kolektiv autorů
Více než 100 série
< 6. díl
Možnosti přípravy kuřecího masa jsou natolik rozmanité, že je můžete vařit každý den, a opakovat se přesto nebudete. Kniha vybírá recepty z kuchyní celého světa – můžete vyzkoušet italské šafránové rizoto, španělskou paellu s kuřetem a krevetami, tradiční francouzskou kuchyni, ze které vám jistě zachutná provensálské kuře, jídla čínské nebo mexické kuchyně, thajské kari s kokosovým mlékem nebo indické pálivé kuřecí vindaloo. V pěti kapitolách (polévky, předkrmy a saláty; lehká jídla; vydatná jídla; pokrmy s těstovinami a pokrmy s rýží) najdete recept pro každou příležitost – od běžné večeře po slavnostní oběd či návštěvu přátel.... celý text
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 2009 , Slovart (ČR)Originální název:
Everyday Chicken, 2007
více info...