Vietnamská - Kuchařka s rodinným příběhem

Vietnamská - Kuchařka s rodinným příběhem
https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/352806/bmid_vietnamska-kucharka-s-rodinnym-prib-5KZ-352806.jpg 4 10 10

Zdeněk Pohlreich vydává ve svém nakladatelství Sevruga první neautorskou kuchařku manželů Tuana a Lan, kteří v Čechách úspěšně provozují pravá vietnamská bistra. "Moc rád čtu kuchařské knihy s popisem životního příběhu kolegů restauratérů," prozrazuje Zdeněk Pohlreich. Vietnamská kuchyně je populární po celém světě a právem získává sympatie i u nás. Je svěží, lehká, plná chutí a vůní, čerstvých surovin, a přesto tak jednoduchá! Kuchařka obsahuje autentické recepty, ze kterých připravíte fantastické jídlo během krátké chvíle. Lákavé fotografie vás o tom přesvědčí. Recepty doprovází vyprávění, jak Tuan s Lan přijeli z Vietnamu do Čech a v Praze si otevřeli svoji vysněnou restauraci, ve které začali jako první Čechům nabízet vietnamské jídlo tak, jak chutná v rušných ulicích Hanoje i u domácího stolu. Příběh oživují dokumentární fotografie ze současného Vietnamu. Začtěte se do inspirativního příběhu velmi pracovitých a pokorných manželů Tuana a Lan, kteří s neutuchající energií vybudovali v Čechách nový domov a přirozeně se začlenili do naší společnosti. Objevte úžasný svět omamných vůní a lahodných chutí pokrmů plných masa, zeleniny a ryb. VietnamSKÁ kuchařka otevírá novou edici nakladatelství Sevruga, která už brzy překvapí další tematickou knihou. Těšte se na další porci zajímavých receptů a poutavých příběhů. Poznáte je snadno podle koncovky -SKÁ... celý text

J.books
02.05.2018 3 z 5

Průměrná asijská kuchařka. Mě osobně se nelíbí obálka, zavádí čtenáře, aby si mysleli, že autorem je slavný kuchař. Přijde mi to trošku zneužití jeho vlivu, už z tohoto principu knihu doma nechci.

Eorin
21.10.2017 5 z 5

Hezky zpracovaná kuchařka s nádhernými fotografiemi. Příběh Tuana a Lan je navíc inspirativní i k zamyšlení a je pro mě vítaným bonusem celé kuchařky.

vietnamská kuchyně

Autoři knihy