Vířivka
Lucie Konečná
Jaké to je začít OPRAVDU znovu? Helena se vrací po dvanácti letech z vězení. Začíná znovu od nuly a žije ze dne na den. Pronajme si garsonku s vířivkou uprostřed pokoje, najde si práci, přítele… Postupně zjišťuje, že se zase dokáže radovat. Nicméně minulost, kterou pečlivě skrývá, na ni zaútočí…
Teda páni.... skvělá jednohubka, velice svižně napsaný příběh, který jsem doslova hltala. Přečteno za pár hodin na jeden zátah, nešlo jinak... těším se na další knihy od této paní spisovatelky ????. Moc doporučuji a závidím všem, co tuto krásku ještě nečetli!
Málo stránek, ale hodně silný příběh. Nevěřila jsem, soucítila a fandila zároveň. Skvělá prvotina spisovatelky a těším se na další!
Kniha je krátká, ale děj je svižný a zajímavý. Hrdinka působí podivínsky než se rozkryje příběh její minulosti. Za mě moc dobrá kniha
Jednodechovka, přečteno za večer. Příběh se mohl více rozvinout, knize by to vůbec neuškodilo, naopak v některých místech to podle mého vyloženě chybělo.
Mam rada knihy, ktere maji spad a zbytecne se nezabyvaji omackami kolem.Velice vydarena jednohubka!
První polovina velmi pěkná, jednoduše psaná, oceňuji úsporný styl. Ve druhé polovině se to zvrtlo. Najednou to bylo strašně prvoplánové, mainstreamové, přitažené za vlasy. Patrná snaha šokovat. Osobně beru domácí násilí za velmi vážné téma, ale u tohohle jsem si přišla, že je to příběh béčkové kriminálky, nebo další epizoda Ulice.
Pěkná kniha, je-li navíc autorčina první, pak se rozhodně nemá za co stydět. Já si od ní ráda přečtu i něco dalšího.
Konec mi přišel uspěchaný, ale taková R. Třeštíková, by to jistě zařízla ještě mnohem dřív, takže jsem spokojená a věřím v happyend.
Kniha se četla dobře, taková jednohubka, ale také bych se obešla bez vulgarismů. Helena mi byla sympatická, jen závěr mě zklamal, přišel mi poněkud přehnaný.
Kniha na jeden zatah.
Pěkná, čtivá,jednoducha a moc zajímavý příběh