Vražda na Matterhornu

Vražda na Matterhornu
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/539998/bmid_vrazda-na-matterhornu.jpg 5 7 7

Advokát Viktor Kafka převezme případ podezřelého úmrtí ženy na Matterhornu, legendární švýcarské hoře, kterou se sám před lety chystal zdolat. Matka zemřelé Anežky je totiž přesvědčená, že smrt její dcery má na svědomí horský vůdce Krammer, i když vše nasvědčuje nehodě. Postupně Kafka odhaluje podezřelé okolnosti Anežčina tragického pádu i její temnou minulost, ale ani to nestačí. Aby případ vyřešil, musí se nakonec Kafka s Krammerem vydat na životu nebezpečný výstup…... celý text

Jane2016
26.11.2024 5 z 5

Od Lukáše Zárybnického jsem četla všechnu jeho tvorbu. A jednu věc Vám musím říct. Je opravdu vidět, jak se s každou další knihou jeho příběhy zlepšují. Jak dokážou čtenáře vtáhnout do děje.

Vražda v Matterhornu byla skvělá, dlouhá tak akorát se zajímavým příběhem. Viktor Kafka je sympaťák, takže v rámci postav není co vytknout. Tento advokát není žádné béčko a vydáme s ním i na úpatí legendární hory. A zažíváme pěkný adrenalin!

Knížku jsem přečetla na jeden zátah. Byla akční, příjemně utíkala a ke konci mě i překvapila. Rozhodně nemám, co vytknout, ba naopak.

Myslím, že Lukáš Zárybnický nás ještě překvapí. Pokud bude další kniha ještě lepší než tahle, tak se máme opravdu na co těšit!

Sečteno podtrženo, pokud máte rádi české autory a zároveň neodmítnete dobrou a kvalitní detektivku, takhle kniha vy Vás určitě neměla minout.

2021  84%Březový háj
2023  80%1492: Dobytí Granady