Vražedná naděje

Vražedná naděje
https://www.databazeknih.cz/img/books/55_/550212/bmid_vrazedna-nadeje.jpg 5 244 244

Madison Harperová série

Přípravy na Den díkůvzdání v městečku Lost Creek jsou v plném proudu, když Madison přivolají k vraždě pečovatelky. Kdo mohl zabít tak laskavou ženu, která celý svůj život pomáhala ostatním? Nečekaný předmět nalezený na místě činu by mohl vyšetřování posunout správným směrem – pak ale dojde k šokujícímu úmrtí v policejním týmu. Nate Monroe mezitím řeší šest let starý případ zmizení manželky a vnuka majitele místního bistra. Je možné, že mají všechny znepokojivé události společného jmenovatele?... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: audiokniha , Voxi

Gone to Her Grave, 2022

Interpreti: Karolína Půčková

janina66
20.08.2024 5 z 5

Nádhera! Velmi čtivé a výživné. Všechny jsem si oblíbila, hlavně Brodyho. Už se těším na další, ale tentokrát nebyla na konci žádná nápověda, co náš čeká.

knihomolkadorfa
18.08.2024 5 z 5

Skvělé čtení. Škoda, že není k dispozici další díl.

ivoiro
08.08.2024 5 z 5

Dávám další pochvalu. Opět to bylo výborné čtení.

dennictenar
06.08.2024 5 z 5

Tak mám za sebou poslední vydaný díl a je mi trochu smutno, že není po ruce další pokračování.
Přiznám se, že se mi tato kniha líbila o trochu méně než předchozí, stále ale dosahuje vysoké kvality. Doufám, že série bude pokračovat dál, protože mi postavy přirostly k srdci.
Moje hodnocení: 90%

Hope80
06.08.2024 5 z 5

Skvělý díl a musím říct, že jsem objevila další úžasnou sérii. Všechny díly byly super, ale tenhle opravdu vygradoval. Asi tři pasáže kde mi tekly slzy a to spoustu lidí nechápe jak Vás může kniha rozbrečet, film jo, ale kniha? A pasáž: "Dispečink volá detektiva Douglase. Slyšíte mě?"......Zamilovala jsem si Madison, Owena, Nate i psa Brodyho, Vince a tento díl i další novou postavu....Prostě super,bomba příběh. Kniha po přečtení dostala pár záložek a hezkých pronesených vět, které bych si chtěla zapamatovat. Všem doporučuji!

lexikon_tf
29.07.2024 5 z 5

Už 4. díl s detektivem Madison Harper a já si musím okamžitě co? Přečíst předchozí díly. Jelikož tohle bylo prostě skvělé!

V poklidném městečku Lost Ceek se chystá oslava svátku Dne díkůvzdání. Sváteční náladu však pokazí nález mrtvé ženy, pečovatelky z nedalekého domova seniorů.

Madison Harper se pouští do vyšetřování, avšak náhlé úmrtí kolegy všem přidělává další vrásky na čele.

Nate Monroe, soukromý vyšetřovatel a kamarád Madison, se pouští do starého odloženého případu zmizení babičky s vnukem. Kam se beze stopy poděli?

Zamotané případy, napínavé vyšetřování s neméně šokujícími zvraty, k tomu sympatičtí detektivové - myslím, že jsem objevila další poklad mezi krimi příběhy. Velice doporučuji a teď už honem přečíst celou sérii pěkně od začátku!

kolacky
28.07.2024 5 z 5

Opět skvělé. Rozuzlení z minulého příběhu - zmizení Ruby a jejího vnoučka, na kterém pracoval Nate, bylo hodně překvapivé. A propojené s případem že současnosti, který rozluštila Madison. Ten pacholek mi byl hned podezřele nesympatický!

marekB78
27.07.2024 5 z 5

Úžasná série. Autorku jsem si oblíbil hned po prvním dílu a každým dílem se má obliba navyšovala. I tento díl byl napínavý od první do poslední stránky. Má to jednu chybu - potřebuji další díl :)

monte
20.07.2024 5 z 5

Ani tento díl neměl chybu. Napínavé a překvapivé odhalení pachatele. Madison a Nate sympatická dvojka a úžasný Brody

musivila
12.07.2024 5 z 5

Tato série je neskutečná. Čtvrtý díl a opět pecka.
Nebudu opakovat, co už je uvedeno v anotaci a víc rozhodně prozradit nechci. Kniha na 100% stojí za přečtení. Už se nemůžu dočkat dalšího dílu.

Macek1978
10.07.2024 5 z 5

Opět napínavé, zamotané. Možná zatím nejlepší díl?

Evule *
09.07.2024 5 z 5

Napínavé, čtivé, já jsem touto sérií nadšená. Skvělý díl, Brody je borec. Už se těším na pokračování.

Ajina76
04.07.2024 5 z 5

Opět přečteno jedním dechem. Těším se na další.

kachnes
03.07.2024 5 z 5

Tohle je opravdu moc vydařená série . Už se těším na pokračování

Nekonečná
03.07.2024 5 z 5

Celou sérii mám přečtenou a moc se mi líbí, nejvíc první a teď tento čtvrtý díl. Hlavní hrdinové Madison a Nate jsou sympatičtí a féroví lidé, zamilovala jsem si je,také všechny ostatní postavy jsou uvěřitelné. Jsem milovnice psů a koček, takže jejich čtyřnohý kamarád a parťák Brody je můj oblíbenec číslo jedna! Knihu doporučuju a netrpělivě vyhlížím pokračování série.

wilsonka
29.06.2024 5 z 5

Opět super díl, oba hlavní představitelé jsou sympatičtí. Kniha se čte hezky, krátké kapitoly. Těším se na další díl.

Kocourek
28.06.2024 5 z 5

Tak přečteny všechny čtyři díly za sebou a moc mě to bavilo. Autorku jsem opět objevila náhodou a dobře tak. Teď jen doufat, že Albatros přeloží dalším tři díly série ( osmý vyjde na podzim) . Tahle parta nesourodých vyšetřovatelů a přátel je opravdu fajn. Zajímala by mne i série s Deanem Mathesonem, ale to si asi budeme muset počkat . ( A nebo se dobře naučit anglicky ) .

anovy64
24.06.2024 5 z 5

Opět skvělý díl. Dva případy, které mají společného jmenovatele a díky pečlivé Madison se vše objasní. Nate je tentokrát trochu upozaděn, ale to knize neubírá na čtivosti.

petrarka72
22.06.2024 3 z 5

Je to jako na houpačce - čtivé, standardně slušně napsané pasáže střídají fráze, nad kterými bezděčně obracím oči v sloup (bohužel často v dialozích). Jinak zápletka dobrá, i když pachatel patrný cca od poloviny, a hlavní postavy nosné. A vím, že další díl po čase snesu.

Adinlea
21.06.2024 5 z 5

(SPOILER) Vyborne!!!! Tahle serie me bavi, je ctiva, zajimava a vzajemne propletena.
Jen jedna pripominka a spoiler - dejova linka s navrativsim se otcem je ujeta… to se opravdu nepovedlo, neni nijak mozne vysvetlit, ze alespon zpovzdali nesledoval zivot dcer…