Vražedná naděje přehled

Vražedná naděje
https://www.databazeknih.cz/img/books/55_/550212/bmid_vrazedna-nadeje.jpg 5 243 243

Madison Harperová série

Přípravy na Den díkůvzdání v městečku Lost Creek jsou v plném proudu, když Madison přivolají k vraždě pečovatelky. Kdo mohl zabít tak laskavou ženu, která celý svůj život pomáhala ostatním? Nečekaný předmět nalezený na místě činu by mohl vyšetřování posunout správným směrem – pak ale dojde k šokujícímu úmrtí v policejním týmu. Nate Monroe mezitím řeší šest let starý případ zmizení manželky a vnuka majitele místního bistra. Je možné, že mají všechny znepokojivé události společného jmenovatele?... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: audiokniha , Voxi

Gone to Her Grave, 2022

Interpreti: Karolína Půčková

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vražedná naděje. Přihlašte se a napište ho.

Mandlevest
včera 5 z 5

Tak trochu změna žánru, po těch několika rodinných či romantických knihách pořádné napětí neuškodilo, ba, nebojím se napsat, potěšilo. Čtvrtým díl série a pořád mě to dosti baví a budu pokračovat, po čase, dalším dílem, který už je k dispozici. Já to mám s těmi detektivními série trochu složité. U dosti autorů ( všeobecně velmi oblíbenými) mě x té díly přestanou bavit, zdá se mi to pořád stejné a osobní linky uměle natahované a tak už nečtu Brynzu, Marsons a nakročeno má i P.Gibney, prostě mnoho dílů a pořád, pro mě, to samé dokola a k tomu otravná soukromá linka. Samozřejmě mám své oblíbence, ale když tak uvažuji, nejsou to typičtí " chrliči" a série umí ještě v dobré formě ukončit ( např. K . Ohlsson, Adler Olson, můj miláček Robotham:-). A tak uvidíme, kam zamíří tato série, zdá se, že to má autorka docela dobře promyšlené a zapojuje v každém díle další postavy. A Madison a Natea jsem si velmi oblíbila, přes prožité, ta soukromá linka je opravdu fajn a ( zatím) plná očekávání:-). Dobrá série, kdo chce zkusit něco nového a čtivého, s chutí do toho:-).

FejKýý
14.11.2024 5 z 5

Jsem nadšená! Kniha se nedala odložit. A po cca 150ti stranách už vůbec. Zvládla jsem knihu přečíst na 2x, ale věřím, že někomu bude stačit i jen jeden večer. Já ale nejsem bohužel moc rychlý čtenář. Každopádně pořád se tam něco dělo. Byli tam i dobré zvraty. Jedna věc se tam na konci stala, kterou jsem očekávala, že tak bude, protože to tak je prostě snad vždycky. Pár věcí mě tam ale zaskočilo. Vrah vám je pak v druhé polovině knihy jasný, ale i tak na konci je překvápko. Jo a ještě něco. V knize je nová postava a jsem zvědavá, jak to s ní bude dál.

Vlaďkaa4
08.11.2024 5 z 5

No tak to byla zase jízda. Super, až si budete myslet, že víte. Tak fakt nevíte

Holly, Stříbrné hrdlo a další knižní novinky (20. týden)

12.05.2024

Kniha Vražedná naděje v seznamech