Vražedné kafe

Vražedné kafe
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/544882/bmid_vrazedne-kafe.jpg 4 18 18

Asi jako každá holka jsem vyrůstala s představou, že potkám kluka, vdám se, budu s ním mít pár dětí a tak dále… všichni tu pohádku známe. Jenže moje pohádka má zvrat, se kterým jsem nepočítala. Z mého vysněného prince se vyklubal nájemný vrah, takže nejenže se musím potýkat s morálním dilematem, ale ještě do toho musím řešit mrtvoly. Co na to víc říct? Bude sranda jako na pohřbu.... celý text

Přidat komentář

evineckY
předevčírem 5 z 5

Tak toto byla jedna velká jízda prošpikovaná černým humorem.
Nad hláškami Katie jsem se celou knihou usmívala.
Andy je tvrdý jako diamant, jenže v rukách hodné a vtipné
Katie změkl jako tvaroh.
Jen mi dělá starosti úryvek z dalšího dílu, na který se moc těším.
Rozhodně doporučuji !

Nika2201
16.09.2024 5 z 5

Keď som narazila na anotácia k tejto knihe, bola som veľmi nadšená a nevedela som sa dočkať, kedy si budem môcť prečítať. Páčila sa mi téma, prišlo mi to zaujímavé a predovšetkým som bola zvedavá akým spôsobom to autorka pojme, keďze jej štýl písania Tatera sa mi páčil.
A môžem úprimne a s radosťou povedať, že som bola nesmierne spokojná. Kniha mala všetko to, čo má správna kniha mať, aby knihomolske srdce zaplesalo.
Množstvo vtipných a štipľavych prestreliek medzi hlavnými hrdinami, humorné situácie, v kt. niekedy išlo doslova až o život, napätie, tajomstvá, intrigy a samozrejme skutočna láska okorenena štipkou erotiky.
Hlavná hrdinka to v živote nemala ľahké, no nevzdala sa, je láskavá no cíti sa osamelo a niekdy na pocit, ako keby jej život pretekal pomedzi prsty. Miestami je naivná no zároveň veľká bojovníčka, ktorá sa tak ľahko nedá zastrašiť.
Hlavný hrdina, je typický chlap, dobre vyzerá, je drzý, sebavedomý a na obrovské ego a mate pocit, že sa ničoho neboji a nemá city. No opak je pravdou, keď sa preluskate jeho osobnosťou, zistíte, ze ma zlate srdce a voči hlavnej hrdinke je veľmi ochranársky a je pre ňu ochotný urobiť čokoľvek, co sa hlavne ukáže ku koncu knihy.
Kniha sa číta naozaj ľahko, štýl písania je veľmi príjemný a nie je možné, že by ste od knihy odtrhli zrak.
Neviem sa dočkať pokračovania keďze viem, že dvojka ma byt ešte lepšia a trojka nám ma už úplne odpáliť dekel...
Prosím, Katy, píš, píš a píš, lebo sa neviem dočkať pokračovania...
Na konci knihy, máme ukážku z druhej časti, ktorá mne osobne zlomila srdce, ale verím, ze autorka to dá opäť do poriadku.


DomenicaRisa
15.09.2024 2 z 5

Celá kniha je od prvopočátku jeden velký dialog. Což značí, že sice odsýpá, ale o prostředí moc nic nevíte. Celý obsah se skládá z konverzací dvou a více postav, občasně obohacený poznámkou, kde se zrovna postavy nachází. Toť vše. Sex měla autorka raději vynechat úplně - nedá se u něj zrovna vést plnohodnotný dialog takže popis spíš nic než moc. Můj šálek kávy to zrovna není, ale věřím, že své čtenáře si najde. Daného garantovaného humoru tam taky moc nebylo. Radši v tomhle duchu sáhnu příště po sérii Stefanie Plumové.

maluck
15.09.2024 4 z 5

Romantický příběh prošpikovaný černým humorem. Obyčejná holka ( i když vlastně úplně normální asi nebude) se zamiluje do nájemného vraha. Katie se musí vypořádat s několika neobvyklými situacemi a především s Andyho netradiční rodinou. Kniha mě pobavila a uvidíme, co přinesou další díly.

veronika9OOZ
14.09.2024 5 z 5

Nejsem velký fanda knih, co na sebe navazují. Nevěřím, že se v druhé, třetí (či nedej bože čtvrté) knize podaří udržet tempo, děj, zábava, zápletka... Naštěstí mám tu výhodu, že jsem knihy Katy Cooper mohla číst už v průběhu tvorby zápletky, a tak vám s čistým srdcem můžu GARANTOVAT, že druhý díl trumfne jedničku! Pokud jste se u čtení Vražedného kafe bavili, tak u Vražedné cesty se ani nenadechnete a budete na posledním řádku! A o trojce vám raději neřeknu nic, protože to bude velkolepé uzavření trilogie...

IroKlára
13.09.2024 5 z 5

správně ujetá knížka. Bavila jsem se a uchechtávala každou chvíli. Myšlenkové pochody Katie stály za to :D. A jejich černý humor? No bomba...

Kudík
12.09.2024 5 z 5

Má druhá kniha od autorky, v tomto případě první díl z její nové série s doslova vražedným humorem. Hlavní hrdinka Katie byla vážně ujetá, ale tak sympaticky, že to nevadilo. A jak píše "Kiwicatko" v předchozím komentáři, Andy působil z počátku jako drsoň nejvyššího kalibru, ale s pokračujícím dějem ztrácel na tvrdosti, ale také ostražitosti.
Musím se přiznat, že jsem se od začátku solidně bavila, kdy to u představení v kavárně s manažerem a majitelem započalo a přes různé slovní přestřelky a vražedné vtipy pokračovalo. :) Bylo tam sice pár vážnějších momentů, např. ztráta agenta, vše okolo Molly a ukázka dalšího dílu, který nezačíná zrovna vesele, ale přesto doufám v pozitivní zvrat.
Kniha asi nebude vyhovovat všem, protože někomu černý humor nesedne, ale za sebe hodnotím 4,5*.

Kiwicatko
12.09.2024 5 z 5

(SPOILER) No ja se tady skvele bavila. Ty slovni prestrelky, ktere uvadela do pohybu pohotovost a ostrovtip Katie, to bylo paradni.
Andy na me pusobil ze zacatku jakej to bude desnej drsnak a nakonec pusobil jako ztracene stenatko.
A doporucuju necist ukazku z druheho dilu. Okamzite byste si rekli, co to jaoo ma byt a meli byste zkazene cekani na druhy dil. Nebo teda aspon ja mam, protoze vlastne ani druhy dil nechci, kdyz zacina tak jak zacina.
Prvni dil byl vesele napinavy a plny uzasneho postuchovani. A bojim se, ze druhy svym zacatkem bude smutny a depresivni.

Autorovy další knížky

2024  86%Tatér
2024  78%Vražedné kafe
Skrýt reklamy