Vražedné kafe přehled
Katy Cooper
Vražedná linie série
1. díl >
Asi jako každá holka jsem vyrůstala s představou, že potkám kluka, vdám se, budu s ním mít pár dětí a tak dále… všichni tu pohádku známe. Jenže moje pohádka má zvrat, se kterým jsem nepočítala. Z mého vysněného prince se vyklubal nájemný vrah, takže nejenže se musím potýkat s morálním dilematem, ale ještě do toho musím řešit mrtvoly. Co na to víc říct? Bude sranda jako na pohřbu.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vražedné kafe. Přihlašte se a napište ho.
Moje první knížka od téhle autorky. Na dané téma se toho už moc originálního vymyslet nedá. Ten kdo nemá rád moc erotiky, tak se téhle knížky určitě nemusí bát. Knížka se přečíst dá, ale žádné "WOW" od ní neočekávejte.
Nápadně připomíná knihu Nádherně krutý od J. T. Geissinger. Ta je úžasná, tohle bylo prostě divné. Chaotické, zvláštní. Napsané snad jen z dialogů. Abych dočetla přeskakovala jsem, protože to se jinak nedalo.
Kniha Vražedné kafe v seznamech
v Mé knihovně | 114x |
Super kniha, hodně příběhů se v čase zapomene, ale tenhle, si myslím, mi zůstane. Líbí se mi způsob jakým je kniha napsaná a pořád se něco děje. Obzvláště kapitola 6 byla . Hrdinka je podivná a sama o sobě to říká, ale zaujalo mě mnoho myšlenkových souvislostí a věcí "za".
Kniha nebude pro každého, o to větší cenu pro mě má. Není předvídatelná, je netradiční a to i stylem jakým je napsána. Příjemné číst knihy od Katy Cooper, já bych romantické knihy jinak asi nepřečetla. Osobitý smysl pro humor a nepředvídatelnost jsou super.
Chytře napsáno a moc se těším na druhý díl.