Vražedná cesta přehled

Vražedná cesta
https://www.databazeknih.cz/img/books/55_/551370/bmid_vrazedna-cesta.jpg 4 23 23

Vražedná linie série

< 2. díl

Když Katie s Andym otěhotněla, nikdy ji nenapadlo, že skončí sama a bez peněz. Přesto se to stalo. Teď žije v malé garsonce s kamarádem gayem, dítě se narodí každou chvíli a po jeho otci se slehla zem. Jak najít někoho, kdo po sobě nezanechává žádné stopy? A proč chce někdo Katie a jejímu dítěti ublížit? Vražedná cesta začíná!... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vražedná cesta. Přihlašte se a napište ho.

stacy1638
02.01.2025 3 z 5

Tak tenhle díl mě zklamal. Dokážu pochopit chování ,když vás potká taková tragédie,ale pak ho každou chvíli nechávala ,ať si užívá jinde, to jako fakt ?!!!! Pak to přejde ,jako kdyby se nic nestalo. Celý příběh byl přetažený za vlasy. Nejvíc se mi líbila poslední kapitola. Nevím, zda se pustím do dalšího dílu.

Ka-čí
31.12.2024 3 z 5

První díl byl tedy mnohem,mnohem lepší...Těšila jsem se na pokračování a druhý díl tedy zklamání.

AlterEgo90
23.12.2024 5 z 5

(SPOILER) Za mě kniha super. Ano, chování postav se změnilo (jak bylo řečeno v jiných komentářích), ale tak to je podle mě normální, když vás potká tragédie. Nedokážu si představit, jak by Katie mohla být veselá a nad věcí jako v prvním dílu, když přišla o dítě a to že jsou tam nějaké situace přitažené za vlasy? Vždyť je to lovestory o nájemném zabijakovi, tak se to dá trochu předpokládat, ne?

Kniha Vražedná cesta v seznamech

v Mé knihovně65x