Vše, co vím o lásce

Vše, co vím o lásce
https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/445359/bmid_vse-co-vim-o-lasce-cZU-445359.jpg 4 116 116

Pokud jde o slasti a strasti doby, kdy se člověk stává opravdu dospělým, novinářka a bývalá autorka sloupku o randění v Sunday Times Dolly Alderton viděla a vyzkoušela všechno. Ve svých memoárech živě vypráví o tom, jak se zamilovala, jak bojovala se sabotováním sebe sama, jak hledala práci, jak uspořádala naprosté fiasko v podobě večírku na téma Rod Stewart, jak se opila, jak se s ní rozcházeli, jak si uvědomila, že Ivan z krámku na rohu je jediný muž, na kterého se kdy bude moct spolehnout, a jak zjistila, že kamarádi tu pro vás budou pořád, i po divokém nočním tahu. Je to kniha o špatných rande, dobrých přátelích a – to především – o tom, že nepotřebujete nikoho dalšího než sebe sama.... celý text

Literatura světová Biografie a memoáry Příběhy
Vydáno: , MOBA (Moravská bastei)

Everything I Know About Love, 2018

salamandrina
30.09.2020 3 z 5

Oddechovka, co se docela dobře čte. Ne úplně blbá, když pominu prvních 50 stran. Nic víc. Ač to někteří knižní influenceři oslavují jako přelomovou a úžasnou knihu (jo, opět jsem nalítla reklamě), tak pro mě jen směska historek, myšlenek, receptů (proč proboha?). Osvícenský je-mi-30-uz-to-vse-chapu závěr mi přišel úplně násilím nastavanej. I když chápu, že to tak opravdu v životě autorky asi bylo. Hold život nejni literatura žejo, a co je přelomový v reálu, může cizí lidi na papíře nudit.
Škoda, že jsem to nečetla v aj - aspoň jazyk by si člověk procvičil.
Každopádně čte se to dobře, ale Bridget Jonesová to není, za tejden na to už asi zapomenu. Nebo jsem prostě už na tohle stará.

Dolly Alderton
britská, 1988