Vůně chleba
Mirka van Gils Slavíková (p)
Nová kniha z edice Mom´s Kitchen od Mirky van Gils Slavíkové voní čerstvě upečeným chlebem, který provoní domov. Chléb byl, je a bude součástí našeho života. Proč si ho tedy neupéct v pohodlí domova? Tato kniha nabízí širokou škálu chutných a voňavých receptů, klíč k rozpoznání jednotlivých druhů obilovin a hlavně jednoduchý návod, jak se nebát péct.... celý text
Přidat komentář
![Marla Marla](https://www.databazeknih.cz/img/users/11_/116572/m_marla-kx3.jpg?v=1541099730)
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
Tak trochu jsem se nechala nachytat na známé jméno. Pár recepů člověk vyzkouší, to ano, ale stejně nakonec zjistíte, že obyčejný český kváskový chleba je nejlepší.
![bumelak bumelak](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![1 z 5 1 z 5](img/content/ratings/1.png)
Fakt špatná kniha, na fotkách hotové chleby, které já bych považoval za nepovedené, upečené z třeba z evidentně málo nakynutého těsta. Bagely paní před pečením ani nevaří, nepoužívá autolízu, první preferment, prostě smíchejte suroviny, nechte kynout a hoďte do trouby... Taková rychlo kvaška, jako bych si řekl "upekl jsem jeden chléb, něco jsem si přečetl, tak o tom také napíši knihu." On si to přece dnes někdo koupí, chléb je v kurzu...
Autorovy další knížky
2020 | ![]() |
2015 | ![]() |
2016 | ![]() |
2008 | ![]() |
2023 | ![]() |
Velmi nepovedená kniha. I já jsem se nechala nachytat na jméno autorky. Při čtení receptů jsem pochopila, že to ani zkoušet nebudu. Nedoporučuju.