Vůně francouzského pečení
Jean Michel Raynaud
Kniha francouzského mistra pekaře Jeana Michela Raynauda vás provede lákavým, máslem vonícím světem francouzského pečení. Přes 95 receptů na slané i sladké pečivo a podrobné, krok za krokem popsané postupy vás nikdy nenechají na holičkách, ať už zkusíte croissanty, madlenky, briošky či koláče. Vydejte se na cestu unikátní kulinární tradicí a vychutnejte si v pohodlí domova to nejlepší, co vám francouzské pečení může nabídnout.... celý text
Přidat komentář
Kniha po vizuální stránce vypadá krásně, recepty jsou také pěkně zpracované (jen nechápu, co ve FRANCOUZSKÉ kuchařce dělá recept na ITALSKOU pizzu Margheritu???). Jen jde o recepty pro "fajnšmekry", protože rozhodně nejsou nijak snadné.
Kniha je velká jak formátem i rozsahem receptů. Je krásně vytvořena na kvalitním papíře. Po přečtení musím uznat, že je určená spíše zkušenějším pekařkám. Recepty jsou podrobně popsány, přesto jsou postupy celkem složité, protože dle mého je to už vyšší pekařská. Jasně, jsou tu jednoduché i těžší recepty, ale myslím to tak, že i na ty jednodušší musíte mít čas a trpělivost. Prostě nejde vše najednou naházet do mísy a zamíchat.