Irma - Pekelná hudba
Lene Kaaberbøl
W.I.T.C.H. Dobrodružství série
Irmin příběh začíná koncertem podivné kapely s příznačným názvem Pekelníci, po kterém se všichni heatherfieldští teenageři přes noc změní k nepoznání: začnou se oblékat a česat jako Pekelníci, poslouchají jen jejich hudbu, vláčejí se po ulicích jako mátohy a pořád dokola polohlasem omílají texty jejich písniček. Jenže tentokrát nejde o normální davové šílenství. Něco tu nehraje a Irma to moc dobře ví. Proto si také zavolá na pomoc své čtyři kamarádky Will, Taranee, Cornelii a Hay Lin a společně s nimi se rozhodne přijít téhle záhadě, která je cítit magií na sto honů, na kloub.... celý text
Fantasy Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: 2005 , Alicanto (Egmont ČR)Originální název:
Enchanted Music (The Music of the Silencer)
Irma a její kamarádky Strážkyně se nachomýtnou k první premiéře nové hvězdné kapely Pekelníci, do které se posléze zblázní celá škola. Spolužáci chodí jako oživlé mrtvoly a zpívají si písničky. Něco tady musí být špatně! Čarodějka Vody se rozhodne začít hledat u hlavního kytaristy Keda, který jako by byl z jiné planety...
Taky jsem si při řešení hádanky od sfingy jako první vybavila lásku, slovo rád by mě nenapadlo.
Už je to pěkných pár let, kdy jsme si koupila své poslední číslo časopisu W.I.T.C.H. a tuto knihu. Nevím proč, ale Irma byla mojí oblíbenou postavou. Teď, když ve své knihovně narazím na tuto knížku, pousměji se a občas si ji i znovu přečtu :)
V dětství jsem milovala Witch. Četla jsem komixy, knihy a dívala na seriál. Je to taková má dětská láska! :)
Irma, čarodějka Vody jde na koncert Pekelníků, ale proč se všichni fanoušci po koncertě chovají tak divně? Irma a její kamarádky se pouštějí do dalšího dobrodružství. ;)
Napínavé a pěkné. Mám ji ráda. Svoje nejoblíbenější sérii knih z teen věku, musím hodnotit 5.
2013 | Chlapec v kufru |
2018 | Dcera čarodějky |
2018 | Zkouška ohněm |
2019 | Znamení čarodějky |
2004 | Will - Srdce Kondrakaru |
Moje dospívání. Časopis mi máma koupila, když mi bylo asi 11 let a byla jsem už stará na Méďu Pusíka, ale malá na nějaké Top Dívky apod. No a totálně jsem si svět WITCH zamilovala! Musela jsem mít všechny knížky a všechny díly časáku.