Will - Srdce Kondrakaru
Lene Kaaberbøl
W.I.T.C.H. Dobrodružství série
Do domu, v kterém bydlí Will, se nastěhuje nový nájemník Danny Nova. Will postupně začíná propadat jeho kouzlu, avšak Dannymu nejde o nic menšího než o Srdce Kondrakaru. A tak potřebuje pomoc svých čtyř kamarádek víc, než kdykoliv předtím.
Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: 2004 , Alicanto (Egmont ČR)Originální název:
When Lightning Strikes (The Heart of the Salamander), 2002
Tyhle knihy o W.I.T.C.H mají jednu velkou nevýhodu.... Jsou strašně krátké a rychle se čtou (ačkoliv když vezmu v potaz, že jsou to knihy pro děti, mají délku tak akorát). Na druhou stranu je to příjemný návrat ke starým známým a do jejich světa.
Moje dospívání. Časopis mi máma koupila, když mi bylo asi 11 let a byla jsem už stará na Méďu Pusíka, ale malá na nějaké Top Dívky apod. No a totálně jsem si svět WITCH zamilovala! Musela jsem mít všechny knížky a všechny díly časáku.
Ze začátku jsem si říkala že to bude blbost, (podle těch obrázků) ale pak jsem se začetla.
W.I.T.C.H. byly komiksy mého dětství, s kamarádkami jsme díky nim prožily spoustu dobrodružství (já „byla“ Will :D), ale ke knížkám jsem se v oněch dobách nikdy nedostala (tuhle mám jen díky tomu, že ji před pár lety vyřadili z naší městské knihovny), hvězdička navíc z čarodějnické nostalgie.
Kniha věnovaná Will Vandomové, čarodějce energie. Když neopatrností přijde o Srdce Kondrakaru, musí ona a její kamarádky udělat všechno pro to, aby ho získaly zpátky.
Jsem zvědavá, do jakých Světů se W.I.T.C.H. dostanou příště, když teď navštívily planetu s blesky a Salamandry.
V dětství jsem milovala Witch. Četla jsem komixy, knihy a dívala na seriál. Je to taková má dětská láska!
P.S.: Will byla má nejoblíbenější! :)
2013 | Chlapec v kufru |
2018 | Dcera čarodějky |
2018 | Zkouška ohněm |
2019 | Znamení čarodějky |
2004 | Will - Srdce Kondrakaru |
Tato nepatřila k mým oblbíeným, ale po letech jsem se kní ráda přečetla a co je její výhodou - funguje jako příběh sám o sobě. Ale je pravda, že je strašně krátká...