Dračí lov
Richard A. Knaak

WarCraft - Sluneční studna série
1. díl >
Při svém pokračujícím boji se silami zla cestují krásná Anweena a hodný drak Kalec do odlehlých hor v naději, že jim tam trpaslík Loggi dokáže sundat z krků kouzelné obojky. V této zmrzlé a zrádné pustině se ocitnou uprostřed divoké bitvy mezi živými a nemrtvými a Kalec může jen s hrůzou přihlížet, jak Anweenu odnáší strašlivá příšera.... celý text

Je to divné. Mám z toho smyšlené pocity. Je to zajimavé ale nenadchne to. Prostě mi to přijde takové o ničem

Už je to nějaký pátek co jsem tuto knihu četl. Byla to moje první kniha ze světa Warcraft a za mě musím říct, že mě zase tak moc jak jsem čekal nebavila a přišla mi zdlouhavě nudná, ale třeba to někomu vadit nebude. Každopádně pokud warcraft hltáte, je to pro vás povinná četba!
2003 | ![]() |
2004 | ![]() |
2002 | ![]() |
2013 | ![]() |
2003 | ![]() |
World of Warcraft jsem nikdy nehrála, a upřímně řečeno mě to ani neláká. Tato knížka mě přilákala krásnou kresbou, a jméno Richard A. Knaak mi také nebylo cizí. Děj není nijak složitý, tedy alespoň v prvním díle ne :), a tak jsem knížku přečetla. Nevím, nebylo to nic "zázračného", ale i tak bych řekla, že přinejmenším lepší průměr. Proto 4.