Dědictví krve přehled

Dědictví krve https://www.databazeknih.cz/img/books/72_/72975/dedictvi-krve-72975.jpg 4 230 230

Diablo série

1. díl >

Od počátku všeho času mezi sebou válčí andělští obyvatelé Nebeských Výšin a démonické hordy Planoucích Pekel o vládu nad tím, co bylo stvořeno. Nyní však tento boj zasáhl i svět smrtelníků… a ani člověk, démon nebo anděl nebudou ušetřeni… Život Norreca Vizharana se proměnil v noční můru. Na výpravě za magickým pokladem objevuje tento potulný voják artefakt, jehož moc si nedokázal představit ani ve svých nejdivočejších snech: starobylou zbroj Bartuca, legendárního Pána Krve. Ale tato záhadami opředená zbroj je prokletá a pomalu přelévá svou zhoubnou sílu do Norrecovy zmučené duše. Nyní, stíhán démony, kteří touží zmocnit se temné zbroje, musí Norrec překonat chuť po krvi, kterou téměř není schopen ovládat, a dozvědět se pravdu o svém strašném prokletí dříve, než bude ztracen v temnotě navždy…... celý text

Literatura světová Romány Fantasy
Vydáno: , Fantom Print
Originální název:

Legacy of Blood , 2001


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dědictví krve. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (27)

DK_Ronie
12.08.2023 4 z 5

Poslechnuto jako (moje první) audiokniha. Takže i přednes to mohl ovlivnit. Ale celkově to byla dobrá oddychovka, ačkoli bych možná uvítal něco více provázané se hrou. Akce nechyběla a zejména linka Norreca byla prima.

perko
09.08.2023 4 z 5

Začátek se mi vcelku líbil, ke konci už to trochu ztrácelo dech. Pro fanoušky Diabla je to možná "must-read", ale nemyslím si, že je to nějak zásadně ohromí. Takové průměrné fantasy, které neurazí. Po prvním čtení jsem dal čtyři hvězdy, po druhém čtení hodnotím hvězdami třemi. Takže ve finále 3,5 hvězdy.


Macheta
04.11.2020 3 z 5

Oproti jiným knihám s herní předlohou se jedná o příběh, který se v podstatě nepřekrývá se samotnou hrou, a například samotný Diablo zde nemá vůbec žádnou úlohu, jen je okrajově zmíněn. Pominu-li tento fakt, tak děj sám o sobě není vůbec špatný, ale od přečtení Knaakovy knihy Den Draka se nemůžu vyhnout srovnání. Příběh není kdovíjak epický, za to však nabízí hezky popsané postavy, zejména pak necromancerku, ta mi byla ze všech nejsympatičtější. Jejich cesty se zajímavě proplétají, ale žádný výrazný wow efekt zde nenajdeme. Jak se říká - neurazí, nenadchne. Rozhodně však Dědictví krve stojí za přečtení, ať už jste či nejste fanoušci Diabla.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Dědictví krve v seznamech

v Právě čtených5x
v Přečtených410x
ve Čtenářské výzvě8x
v Doporučených15x
v Knihotéce166x
v Chystám se číst43x
v Chci si koupit37x
v dalších seznamech3x