Wok snadno a rychle
Angelika Ilies
Hluboká pánev wok si u nás získává stále více příznivců a nadšenců. Hlavním důvodem bude patrně novost a módnost tohoto způsobu vaření, ale i rychlost přípravy jednotlivých pokrmů. Recepty je možno vyzkoušet i v klasické pánvi.
Literatura naučná Kuchařky Zdraví
Vydáno: 2002 , Svojtka & CoOriginální název:
Wok: Blitzschnell und Leicht, 1999
více info...
Přidat komentář
Autorovy další knížky
2015 | Mug cakes - Zákusky pečené v hrnku za pár minut |
2017 | Minutky z masa |
2002 | Wok snadno a rychle |
1996 | Vaříme a pečeme při alergiích na potraviny |
Většinu jídel uvedených v kuchařce se můžete koupit u Vietnamců ve stánku s rychlým občerstvením, nic složitého poměrně běžné suroviny, nudle, rýže, zelenina, maso, ryby. Pokrmy uvedené v knize většinou pocházejí z Číny, Thajska, Vietnamu, Indonésie, takový indoneský Nasi Goreng s krevetami děláme doma často. Recepty jsou doprovázeny zdařilými fotografiemi pokrmů.