Za zatvorenými dverami - B. A. Paris (p) | Databáze knih

Za zatvorenými dverami

Za zatvorenými dverami
https://www.databazeknih.cz/img/books/36_/360453/bmid_za-zatvorenymi-dverami-eEo-360453.jpg 4 4352 4352

Nikto jej neverí. Nikto jej nepomôže. Patrí iba jemu... Grace a Jack Angelovci sú dokonalý pár. Tridsaťtriročná Grace je srdečná, milá, krásna ako obrázok. Je atraktívna, oddaná manželka, ale väznená. Jack je elegantný, šarmantný a zdvorilý muž. Je pekný, vynikajúci právnik a milujúci manžel. Ako renomovaný právnik má skvelú povesť, lebo obhajuje práva týraných žien. Zakladá si na tom, že ešte nikdy žiadny spor neprehral. Dá sa však veriť, že je nejaký vzťah či manželstvo absolútne dokonalé? Prečo napríklad môže Grace na každej párty jesť, koľko jej len hrdlo ráči, a vôbec nepriberá? Prečo nikdy nedvíha telefón svojim priateľkám, ale Jack ich odbije odpoveďou, že Grace nie je práve nablízku? Prečo obklopuje rozprávkové sídlo Jacka a jeho manželky vysoký plot? Keby sa to však niekto chcel Grace opýtať, zistí, že nie je nikdy sama. Pretože Jack je vždy a všade – doslova vždy a všade – po jej boku…... celý text

Literatura světová Pro ženy Thrillery
Vydáno: , Aktuell

Behind Closed Doors, 2016

Kamiq34
30.03.2019 5 z 5

Luxusní kniha , přečteno jedním dechem

Klárča11
29.03.2019 5 z 5

Kniha, která mi vyrazila dech. Doporučuji.

lotofhs
29.03.2019 5 z 5

AAAAA!!!!! Já chytala takové nervy během knížky kvůli Jackovi, takový psychopat, to jsem v knížce většího blázna nezažila zatím. Naprosto skvěle vykreslený psychologický thriller, který vyvolá takové pocity, které má a budete s Grace prožívat každý pokus o útěk, každé zalhané slovo, co musí říct kvůli Jackovi. Absolutně obdivuji její sílu a oblíbila jsem si jí společně s Ester a Millie! Líbí se mi, jak autorka poukazuje na fakt, že si vezmeme někoho, ale nemusíme o něm vědět vše. Konec se dá lehce předpovědět, ale takovou radost jsem neměla u knížky dlouho. :D :D

dorkas
27.03.2019 5 z 5

BOŽE!!! Toto bol vymakaný psychologický thriller. Musím sa priznať, že s mojou výbušnou povahou by som Jacka zabila hneď v druhej kapitole a stavím sa, že presne tieto pocity v čitateľovi chcela autorka vyvolať. Po prečítaní knihy milé dámy, budete happy, že ste sa s mužom ťahali dlhú dobu predtým, než ste si ho vzali, že poznáte jeho kladné aj záporné stránky, jeho ročičov, že máte vlastné finačné prostriedky, že ste svoju kreditnú kartu nepustili z ruky a že aj keď už ste dospelá, mama Vám denodenne volá, ako sa máte :D Lebo...

Scheila
25.03.2019 5 z 5

Velmi napínavý příběh. Opravdu se mi ze čtení této knihy dělalo špatně, z chování Jacka, toho jak mu vše procházelo. Byla jsem rozhodnutá že knihu odložím, protože mě děj neskutečně vytáčel. Vyvolával ve mě přesně ty pocity co vyvolat měl, ale fakt jsem to chvílema nedávala.

SPOILER:
Nejhorší bylo vědomí toho že by se to dělo mě, s moji povahou byt toto psychické týrání dlouho nevydržela.

Mikky01
24.03.2019 5 z 5

Nečekal jsem, že se mi bude kniha až tak moc líbit, protože žánr Thrillerů moc nečtu, vlastně to byla druhá kniha v tomto žánru, kterou jsem četl. Celý příběh pojednává o "dokonalém páru", který má "dokonalé manželství", avšak, když si pročítáte kapitoly, které se střídají ve dvou časových pásmech, kde se dozvíte informace o budoucím vztahu manželů a zároveň v další kapitole čtete, jak se milující pár (snoubenci) sbližuje a co vše vede k jejich "dokonalému manželství", tak vlastně zjistíte jak to všechno je nedokonalé a jaká zvěrstva se odehrávají za zavřenými dveřmi.. Na knize se mi líbilo, že Vás nenechala ani chvíli klidnými a stále jste museli přemýšlet nad drobnostmi, jako například -

"Jakou barvu měl mít Miliin pokoj, Grace? "
"Téměř nejsem schopná odpovědět. "Červenou"zajíknu se. Miliin pokoj měl být "Červený".
"To jsem si myslela,"Odpoví Ester jemně."

Rozhodně doporučuji, stojí za přečtení.

derminator
24.03.2019 5 z 5

Wow, tato kniha mě dostala, je to perfektně napsaný psychologický thriller. Vlastně už od začátku knihy víme jak to mezi manželi je, probíhá zde i dějová linka minulosti a přítomnosti, ale jak čtete dál a dál kniha vám prostě nedovolí abyste jí odložily. Musím říci, že jsem vážně stránky hltal abych zjistil jak to dopadne a nakonci musím říci, že dobře to dopadlo. A že vlastně ještě někdo tušil jak to ve skutečnosti je... Kniha je milým překvapením a dávám jí 100%.

CleoXandra
22.03.2019 4 z 5

Ve svém žánru se tato kniha rozhodně řadí k nadprůměru - aspoň dle mého názoru, detailněji popsaného v recenzi ...

janina3311
22.03.2019 5 z 5

Naprosto úžasná kniha a příběh. Přečetla jsem to asi za tři dny a nemohla jsem se od toho vůbec odtrhnout. Bylo to skvěle napsané a z toho samotného děje jsem měla až husinu. Rozhodně doporučuji.

IvonaK
21.03.2019 5 z 5

Přečteno jedním dechem. Ale jinak je to smutné, že člověk neví co všechno se může že vztahu stát, když se promění v manželství. Ještě že je kniha vymyšlená a hlavní hrdinka zůstala psychicky silná a nezavřeli ji do blázince. V reálném životě by to asi tak dopadlo. Jinak kniha není vhodná pro slabší povahy.

lenny.and.books
20.03.2019 5 z 5

Velmi čtivý příběh, že kterého mi doslova běhal mráz po zádech, byla jsem znechucená a v noci měla zlé sny. Jo, myslím si, že to vše by měl dobrý psychothriller způsobovat. Rozhodně pět hvězdiček z pěti.

kristynameri
18.03.2019 5 z 5

Naprosto skvělá kniha, nemám co vytknout. Přečetla jsem ji za pár hodin, nemohla jsem se odtrhnout, stejně tak jsem to měla i u druhé knihy od této autorky. Už se těším na její další dílo, opravdu velice čtivé knížky. Mohu jedině doporučit!

anastazie43
18.03.2019 5 z 5

Napínavý příběh pro ženy. Čte se to samo. Můžu doporučit.

Falda
17.03.2019 5 z 5

No tak tohle byl mazec! Slupnutá za den a půl. Čtivá, příběh naprosto úžasně vymyšlený, nemohla jsem se odtrhnout. Neustále jsem čekala, kdy nastane zvrat... konec teda přišel náhle a čekala jsem ho o trošku propracovanější, ale i tak ???? toto byla má druhá kniha od autorky, ze které jsem naprosto unešená...

Klaaarka
15.03.2019 4 z 5

Velmi čtivé. Stojí za přečtení.

uhnavka
15.03.2019 4 z 5

Určitě stojí za přečtení

vera4669
14.03.2019 3 z 5

Napínavé, čtivé, čekala jsem trošku lepší, ale určitě za přečtení stojí

bonomi
12.03.2019 5 z 5

Nejprve jsem byla naštvaná a trochu znechucená, protože popis manželství hlavních hrdinů mi nedělal vůbec dobře. A pak už jsem to nemohla odložit, jak jsem byla napjatá. Za mě super.

Danulia
11.03.2019 5 z 5

Velice čtivé, napínavé a nakonec i překvapivé

alexis818
10.03.2019 5 z 5

Tak tohle bylo super.Měla jsem celou dobu husinu jak pralinky.Pět hvězdiček je málo.Bomba.