Za zatvorenými dverami přehled
B. A. Paris (p)
Nikto jej neverí. Nikto jej nepomôže. Patrí iba jemu... Grace a Jack Angelovci sú dokonalý pár. Tridsaťtriročná Grace je srdečná, milá, krásna ako obrázok. Je atraktívna, oddaná manželka, ale väznená. Jack je elegantný, šarmantný a zdvorilý muž. Je pekný, vynikajúci právnik a milujúci manžel. Ako renomovaný právnik má skvelú povesť, lebo obhajuje práva týraných žien. Zakladá si na tom, že ešte nikdy žiadny spor neprehral. Dá sa však veriť, že je nejaký vzťah či manželstvo absolútne dokonalé? Prečo napríklad môže Grace na každej párty jesť, koľko jej len hrdlo ráči, a vôbec nepriberá? Prečo nikdy nedvíha telefón svojim priateľkám, ale Jack ich odbije odpoveďou, že Grace nie je práve nablízku? Prečo obklopuje rozprávkové sídlo Jacka a jeho manželky vysoký plot? Keby sa to však niekto chcel Grace opýtať, zistí, že nie je nikdy sama. Pretože Jack je vždy a všade – doslova vždy a všade – po jej boku…... celý text
Literatura světová Pro ženy Thrillery
Vydáno: 2017 , AktuellOriginální název:
Behind Closed Doors, 2016
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Za zatvorenými dverami. Přihlašte se a napište ho.
Strhující psychothriller s aktuální zápletkou. Četla jsem jedním dechem a držela pěsti hlavní hrdince. Je cítit promyšlená kombinace rozdílných charakterů postav a napětí. Uvítala bych ještě alespoň 100 stran, aby to tak “neuteklo “.
Skvělá psycho jízda. Jediná malinká výtka, že mohla být kniha delší a děj nemusel tak překotně ubíhat. Klidně bych si té psycho atmosféry užívala ještě déle. Maximálně čtivé, napínavé.
50 nejčtenějších knih minulého roku (2019)
27.02.2020
10 nejprodávanějších eknih (červenec)
05.08.2018
10 právě čtených knih podle uživatelů (únor)
15.02.2018
Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.
Kniha Za zatvorenými dverami v seznamech
v Přečtených | 6 095x |
v Chystám se číst | 1 400x |
thrillery manželství Downův syndrom advokacie psychologické thrillery týrané ženy prolínání minulosti a současnosti thrillery pro ženy britská literatura
2017 | Za zavřenými dveřmi |
2018 | V pasti lží |
2019 | Přiveď mě zpátky |
2020 | Dilema |
2022 | Terapie |
Inu, jsem roztřesená ještě teď. Byl to opravdu silný zážitek.
Celou dobu jsem hlavní hrdince přála jen to nejlepší. Kniha byla tak bravurně napsaná, že jsem velmi často trpěla s Grase a chvilku mi trvalo vrátit se zpět do své vlastní reality, pryč od všeho zlého. Něco takového si nedovedu představit ani v těch nejhorších snech.
A jak že to vlastně skončilo? Ne že bych to nevěděla, jen přemýšlím co dál.
Naprosto skvělá kniha, kterou mohu všem doporučit. Od začátku jsem věděla, o čem kniha bude, ovšem po přečtení byla skutečnost daleko horší.