Začít znovu
Mona Kasten
Začít znovu / Znova série
1. díl >
Allie Harperová se kvůli studiu stěhuje do Woodshillu a touží po jediném – začít znovu od začátku. Proto se jí úplně nelíbí, když jí nezbyde nic jiného než spolubydlet s arogantním grázlíkem. Kaden White je sice neuvěřitelně atraktivní, ale se svým potetovaným tělem a nestydatým chováním také ten poslední, s kým by Allie chtěla sdílet byt. A k tomu ještě hned na začátku vymyslí seznam pravidel, z nichž to nejdůležitější zní: V žádném případě spolu nikdy neskončíme v posteli! Allie si však záhy uvědomí, že Kaden toho v sobě skrývá mnohem více, než si původně myslela. A čím lépe se navzájem poznávají, tím těžší pro ni je odolat vzájemné přitažlivosti.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2019 , OmegaOriginální název:
Begin Again, 2016
Konečně jsem se k Mona Kasten také dostala díky akci u Dobrovského. Je to velmi příjemný román, nic dramatického se v něm dohromady nestane, ale čte se velmi dobře, měla jsem hotovo během pár hodin. Mně povaha Kadena vůbec nevadila, naopak jsem se s ním ztotožňovala více než s Allie, která mě tím brečením občas trochu rozčilovala. Hodnotím však celkový dojem pozitivně, hezké romantické dílo.
Ona byla moc sympatická a on byl debil, který se choval k ženám jako by se jim mstil za něco co se mu ale nestalo. Nechápu co na něm viděla a ty jeho světlejší chvilky rozhodně nevyvažují to hrubé chování. Musím ocenit dovednost autorky vtáhnout do děje vzhledem k tomu, jak jsem se u toho rozčilovala. Sice jsem takového blba Allie nepřála ale i tak se mi kniha líbila.
“Mona Kasten napísala knihu, ktorú neodložíte.”...znelo na obálke knihy. Tak som po nej siahla vo výpredaji a vravím si, že vyskúšam. A veru mali pravdu. Knihu som nemohla odložiť. Ja som proste už uchýlna na tzv. image zlých chlapcov, ktorí ale nie sú v skutočnosti zlí. Kniha mala pár výtiek, ale u mňa sa ráta celkový dojem a ten bol taký, že som hneď skočila kúpiť ďalšiu knihu od autorky.
Tohle jsem nečekala. Příběh mě úplně pohltil a knihu jsem přečetla za týden. Moc se mi líbí autorčin styl psaní. A těším se, až si přečtu následující díly.
Moc doporučuju. Ideální na léto. 5 z 5.
Velmi příjemné čtení. Zápletka celkem obvyklá, ale mě rozhodně nikdy neomrzí. Taky bych brala takového spolubydlícího.
První kniha ze série od této autorky, mě mile překvapila. Četla se skutečně jedním dechem a nabídla svěží romantický a v něčem neotřelý příběh, což je v rámci daného žánru určitě vždycky plus. Ústřední dvojici hrdinů nemůžete mít neradi, stejně jako ostatní hrdiny - jejich přátele, s nimiž (alespoň s některými) se nejspíše potkáme v dalších pokračováních. Doporučuji!
Priznavam, ze jsem uz nejspis na tohle cteni stara, ale ja tyhle pribehy miluju. Pomale sblizovani, zranene duse, rozkoly, smireni...
A snad mi manzel odpusti, ale nad potetovanyma chlapama neskutecne slintam :D
Mám ráda tenhle styl knížek, kdy mladá žena a muž si postupně odhalují svá tajemství, zamilovávají se (ačkoli to samozřejmě vůbec nebylo v plánu), pak jednomu z nich něco přeletí přes nos, rozejdou se a pak nakonec všechno dobře dopadne :) od začátku vlastně víte jak to skončí, ale to mně osobně vůbec nevadí. Knížku jsem přečetla najednou (doslova) a pokud hledáte něco nenáročného a romantického na letní odpoledne, pak je to to, co hledáte
Knihu jsem poprvé četla asi před rokem a stále na ni mám stejný názor : Naprostá bomba. Kniha je napsána zkušenou autorkou, která si moc dobře uvědomuje co píše a kdyby se nestala spisovatelkou, svět by o mnohé přišel.
Kniha byla úžasná! Děj se táhl pomalu, ale určitě ne tak, aby vás nudil. Hlavní hrdinové jsou sympatičtí a já si je ihned oblíbila. Na začátku knížky byl dokonce vypsaný playlist písniček. Knížku bych doporučila těm, kteří mají rádi odpočinkové romantické příběhy a nebo se vám líbila série After, protože je to na podobný styl.
Už od prvních stran jsem věděla, že se mi kniha bude líbit. Bez žádné omáčky a zbytečností. Text se dobře četl a děj rychle ubíhal, takže za tři dny byla kniha přečtená.
Milovala jsem úsměvné špičkování mezi Allie a Kadenem. Občas mi Kaden připomínal Grinche, ale každý kdo četl, musí souhlasit, že Kaden je sexouš na entou.
Je to romanťárna, takže svým způsobem víte jak to dopadne, ale i tak musíte číst a číst. Tuto knihu jsem dlouho odkládala a vůbec nechápu proč. Rozhodně doporučuji každé slečně, paní i vdově. :D
Když jsem tuto knihu četla poprvé, byla jsem docela zklamaná. Kaden mi díky svému chování a svým rozporuplným náladám přišel trochu šílený a nesympatický. Častokrát jsem při čtení přemýšlela, co se Allie v minulosti vlastně stalo a od čtení mě to dost rozptylovalo... skutečnost mě fakt překvapila. Každopádně jsem nedokázala pochopit, proč se vydala s téměř neznámým nevrlým spolubydlícím na túru do hor bez mobilu a aniž by o tom někoho informovala - to mi přišlo prostě hloupé.
Další díly, ale byly skvělé, a tak jsem knihu přečetla podruhé, a tehdy se můj názor podstatně změnil. Postavám jsem už rozuměla a jejich příběh si užila. Líbilo se mi, že děj je čtivý a autentický s reálným životem vysokoškoláků. Spencera a především Dawn zbožňuji. Častokrát jsem se přistihla, že se nad knihou nahlas chechtám a v některých částech mi i běhal mráz po zádech.
Ke knize se ráda někdy opět vrátím. Děkuji!!!
Po sérii Znovu, jsem už chvíli pokukovala. Měla jsem trošku obavu, že to nebude už čtení pro mne, ale byla jsem velmi mile překvapena. Autorčin styl psaní, téma i knižní postavy mně sedl a neskutečně bavil. Příběh Allie a Kadena mě zcela pohltil, stránky neskutečně rychle ubíhaly a než jsem se nadála byl konec. A já jsem se začala těšit na další pokračování. :-) Kdo má rád prostředí vysoké školy, vztahy mezi kamarády, romantiku, začínající lásku je Začít znovu přesně to pravé.
Chtěla jsem si přečíst oddechový, romantický příběh a přesně to jsem dostala :)
Kniha je čtivá. Hlavní postavy se mi líbí. Občas jsem se i zasmála..
Ke knize se budu ráda vracet.
Pohodové čtení. Nenadchne, ale také neurazí. Neubránila jsem se srovnávání s After, toto se mi líbilo víc.
Nečekejte žádný neotřelý námět či zápletku. Autorka to ale i tak napsala skvěle a mě se kniha líbila. Příjemné, pohodové čtení u kterého se krásně odreagujete. Styl psaní autorky mi vyhovuje, jsem spokojená a proto určitě sáhnu i po dalším příběhu :-)
Zde jsem se trošku nestrefila. Trilogie ".... znovu" měla tak skvělé recenze, že jsem se nechala zlákat a první díl hned zakoupila. Až posléze jsem zjistila, že to je asi kniha pro jinou věkovou kategorii, než jsem já a je to spíše Young adult. Nicméně jsem knihu dočetla, nebyla špatná. Klasický příběh dvou mladých lidí, nejprve se nemají rádi, přitom je jasné, že spolu skončí a vše dobře dopadne a budou žít "šťastně až do smrti". Myslím, že číst ji tak před dvaceti lety, dám jí bez váhání hvězdiček pět a pěji ódy s ostatními.
2019 | Věřit znovu |
2021 | Zachraň mě |
2020 | Cítit znovu |
2019 | Začít znovu |
2020 | Doufat znovu |
Naprosto bezvadná kniha, ráda se k ní vracím.