Zásah osudu
Danielle Steel
Alex je šťastnou ženou. Má skvělou právnickou kariéru, úspěšného muže a báječnou dceru. Jako blesk z čistého nebe však přichází zpráva z běžného preventivního vyšetření. Alex se pouští do boje s vražednou nemocí, nenachází však oporu v doposud tradičních jistotách...
![Terisek99 Terisek99](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Kniha byla úžasná. Ze začátku mě kniha nebavila, ale pak mě zaujala. Doporučuji si přečíst.
![petrulkaa petrulkaa](https://www.databazeknih.cz/img/users/13_/132935/m_132935-vCk.jpg?v=1459855115)
Po přečtení prvních stránek jsem chtěla knihu odložit. Neměla jsem chuť ani odvahu číst o tak vážném tématu jako je rakovina. Nakonec mě ale kniha zaujala a zcela pohltila. Jsem ráda, že jsem ji přečetla , neboť je důkazem toho, že boj o život se nemá vzdávat.
Má oblíbená autorka je opravdu mistrem svého řemesla. Je to její již několikátá kniha, která nemá nic společného s červenou knihovnou a to mě no ní baví.
![sabca sabca](https://www.databazeknih.cz/img/users/18_/18956/sabca-3G3.jpg?v=1537524792)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Bylo smutné, že se nedokázal manžel vyrovnat s vážnou chorobou manželky, přesto že šlo o spokojené manželství. Úplně se od ní odvrátil a nechal jí ve všem samotnou, bez jakékoliv podpory. Alex si sáhla až na samé dno a odrazit se jí by se nepodařilo, kdyby neměla podporu několika přátel. Knížka stojí za přečtení. Posledních 100 stránek jsem musela dočíst bez odložení knihy.
![KateBeckett KateBeckett](https://www.databazeknih.cz/img/users/77_/77603/m_77603-G24.jpg?v=1459855057)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Každý mi říká, ,,Danielle Steel, boože nečti to vždyť je to červená knihovna." Ale tahle kniha je opakem. Silný příběh pojednávající o tom jak se může ze dne na den vše změnit. Že jistotu nemáme v ničem. Upřímně tahle kniha mě opravdu dostala. Byly chvíle kdy jsem musela přestat číst a rozdýchat to.
![evasamankova evasamankova](https://www.databazeknih.cz/img/users/16_/16562/evasamankova-7A4.jpg?v=1611603567)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Kniha se silným příběhem, napsána velmi čtivě. Několikrát mi bylo opravdu úzko. Kniha o nemoci, lásce a druhých šancích.
Přestože je to klasická Steelová s tou vztahovou linkou a hromadou sexu, je tato její kniha silná a řekla bych, že dokonce i snadno zapamatovatelná. A to díky brilantnímu vykreslení Alexiny nemoci a jejích citů a pocitů během léčby. Syrově, bez příkras a zbytečného patosu. Kdo si prožil něco podobného, ten to určitě potvrdí.