Závist
Sandra Brown
Marisa je šťastná: za muže má svou velkou lásku, úspěšného spisovatele, podílí se s ním na vedení renomovaného newyorského nakladatelství... Jediným mráčkem na jasném manželském nebi je nenaplněná touha po dítěti. Jednoho dne ji zaujme nový rukopis knihy, podepsaný pouze iniciálami. Pátrá po autorovi a netuší, že uvede do pohybu události, na jejichž konci mají být nevinní zproštěni viny a viníci po zásluze potrestáni, ani to, že hlavní roli v podivném dění bude mít právě ona.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2003 , Ikar (ČR)Originální název:
Envy, 2001
Typická Brownová. Tentokrát ze začátku těžkopádná, ale pak to opět dostalo spád. Dávám 4 hvězdičky.
Vau, kniha ocarila, zaujala, skvely dej, najlepsie co som citala, je to kniha v knihe, klobuk dolu.
Kniha mě nadchla. Moc pěkné čtení. Neobvyklý příběh v zajímavých kulisách. Čte se jedním dechem.
Opět výborné čtení od této mé oblíbené autorky. Také vřele doporučuji, určitě se nebudete nudit
První, kterou jsem od Sandry Brown četla. Chytla mě a teď čtu všechno, co mi od ní přijde pod ruku.
Knihu jsem přečetla během dvou dní, nemohla jsem se od ní odtrhnout. Zpříjemnila mi dlouhé chvíle, když jsem musela ležet s těžkým zápalem plic. Kniha má zajímavou zápletku a je velice čtivě napsaná. Prostě musíte číst a číst, dokud nejste u konce.
Moc hezká kniha. Když jsem jí dočela, pustila jsem se do ní znovu (což obvykle nedělám, většinou se ke knize vracím až po nějaké době) a ujasnila si detaily. Ani podruhé jsem se vůbec nenudila.
Kniha je opravdu dobrá, děj je sice od začátku jasný,ale čte se velice dobře. Vřele doporučuji.
Pod komentare od WEIL se muzu klidne podepsat. Kniha je naprosto uzasna! Doporucuji ke cteni.
Závist může i motivovat k lepším osobním výsledkům.
Závist je ale nejčastěji cit, kdy ten, kdo mu něco schází, tak to nalézá jako v zrcadle u jiných a to jim závidí.
Přesto, že jsem na začátku měla také problém se začíst, dávám 5 hvězdiček. Téma bylo zajímavé a potom jsem jí až do konce četla jedním dechem. Na začátku mi trochu vadilo prolínání děje s minulostí. Ale stačilo jenom pochopit o co jde a pak se četla sama. Doporučuji.