Závod s časem
Lisa Regan
Josie Quinnová / Detektívka Josie Quinnová série
Osmý díl ze série Lisy Reganové s názvem Závod s časem přináší Josii Quinnové další náročný případ. Její dvojče Trinity se v honbě za reportáží zaplete do nebezpečné hry s nelítostným sériovým vrahem. Dokáže Josie vyhrát závod s časem o Trinitin život?
Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: 2024 , CosmopolisOriginální název:
Find Her Alive, 2020
Úvodem bych chtěla říct,že Závod s časem vystihuje mou momentální situaci co se knih týče..
Ale zpět k mě velmi oblíbené sérii s Josie Quinnovou
Tentokrát se případ dostane opět trochu do osobní roviny, neboť bude unesena Josiina sestra Trinity.
Mám ráda tyhle osobní případy, kde se postupně dozvídáme i nějaké útržky z minulosti
Co se týče hodnocení,mohla bych se do nekonečna opakovat.. Pro ty co sérii s Josie znají,nebude překvápkem,když napíšu, že to byla zase jízda. A pro ty,co tuto sérii neznají mám jen jeden vzkaz Rychle do knihkupectví
(SPOILER) Bombastický díl. Zápletka velmi promyšlená a zajímavá. Jen dětství Trinity už mi přišlo dost přes čáru. A čekala jsem více akce v závěru, nebo více vhledu do smýšlení vraha. Také se mi velmi líbí překlad "Kostěj umělec".
8. díl a stále jsem nadšená. U této autorky je to vždy sázka na jistotu a knihu doporučuji.
Tak nevím, předešlé díly byly daleko lepší. Nějak jsem se ztrácela v postavách a ten konec, kdo byl vlastně pachatel, to mi už přišlo moc překombinované. Jako by autorce docházely nápady.
Proti minulému dílu velký sešup dolů. Dlouhé, nudné a neuvěřitelné. Myslím, že potenciál této série se už vyčerpal.
Tahle série je moje guilty pleasure, je to napínavé, ale je to jednoduché čtení a trochu na hlavu postavené. Pardon, na posed postavené. A Grada by neměla šetřit na korekturách. Oběti žili - to jako vážně? U knihy za 449,-Kč docela tristní.
Nejlepší díl z celé série. Konečně jsme se dozvěděli věci z Trinity dětství. Těším se na další díl.
Parádní pokračování s Josie a jejím týmem.
Zmizení Trinity beze stopy je samo o sobě dost děsivé.
Výborné prolínání dvou linek , kdy si čtenář postupně skládá dílky z minulosti a přítomnosti.
Čtivě a napínavě napsané, jako pokaždé.
Rozuzlení stojí za to.
Těším se na další pokračování.
Tento díl se mi moc líbil, i když už za pár dnů nebudu vědět, o co tam šlo, čtení mě bavilo a odpočinula jsem si u toho. Spokojenost za mě.
Kniha se dobře četla stejně jako celá série. Ale po pravdě nechápu to množství superlativů, které zde čtu. Zapletka je velice jednoduchá a to, že se neustále vyšetřování zločinů týká nejbližších lidí hlavní vyšetřovatelky, je mírně řečeno přitažené za vlasy. Celá série, která je opravdu čtivá, bohužel díky tomu vyznívá neuvěřitelně a naivně.
Po minulém díle, který se mi zdál trochu slabší, asi to bylo i tím tématem-sekty a nějak mi nesedl, teď opět perfektní skvělé čtení, napínavé od začátku do konce, čtivé, dobrá zápletka, já jsem opět spokojená, dávám plných 5* a doporučuji.
To nemá chybu. Lisa píše knihy snad čím dál napínavější, přečteno za dva dny. Krátké kapitoly, které popohánějí k dalšímu čtení a konec vymyslela spisovatelka dokonale. Určitě dávám plný počet.
Tento 8. díl se mi líbil více než předcházející, který mi přišel až zbytečně překombinovaný. Příběh je dobře promyšlený, propracovaný a napínavý jako u správné detektivky.
Zase další skvělý díl z této serie, který určitě stojí za přečtení ;-) Jee ten úplný zàvěr byl na mě až moc velký doják :-)
2020 | Mizející dívky |
2021 | Dívka beze jména |
2021 | Matčin hrob |
2022 | Nečekané přiznání |
2022 | Pohřbené kosti |
Tenhle díl se mi moc líbil. Hezky to plynulo, nikde to nezadrhávalo a závěr překvapil, takže doporučuji.