Závod s časem

Závod s časem
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/532491/bmid_zavod-s-casem-65d3f8721a4a3.png 5 532 532

Osmý díl ze série Lisy Reganové s názvem Závod s časem přináší Josii Quinnové další náročný případ. Její dvojče Trinity se v honbě za reportáží zaplete do nebezpečné hry s nelítostným sériovým vrahem. Dokáže Josie vyhrát závod s časem o Trinitin život?

Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: ekniha , Cosmopolis

Find Her Alive, 2020

Petra00
24.03.2024 4 z 5

Opět skvělá Lisa Regan, která nezklame. Jen mi už některé věci přijdou hodně nereálné. I tak se ale moc těším na další díly, bylo to super!

lucakuca
24.03.2024 5 z 5

Zase jsem byla uchvácena!
Zase jiné!
Zase napínavé!
Zase poslední stránka, co vyrazí dech!
Zase si mě autorka povodila jako loutku!
Zase jsem ji na všechno skočila a
uvěřila!
Zase indicie jako kráva a já tupěna je neviděla!
Zase! :-)

zuzana2599
23.03.2024 5 z 5

Ztratila se TRINITY !!! Kam zmizela sestra Josie Quinnové ? Pro Josie a její tým je to závod s časem, pro nás čtenáře závod se čtením... Parádní díl série, čtení jsem si užila na maximum, jako vždy ! Brilantní, dechberoucí detektivka !

chrudas
22.03.2024 5 z 5

Úžasné jako vždy, není co vytknout. Detektivní linka opět nápaditá a napínavá. Linka ze soukromého života Josii a Trinity předčila očekávání. Smekám před autorkou má celou dosavadní sérii velmi dobře promyšlenou.

Knižní střípky
22.03.2024 4 z 5

4,5*

Zase se budu opakovat a v podstatě mám z toho radost, protože to značí to, že jsem právě přečetla další skvělý díl jedné z mých nejoblíbenějších thrillerových sérií. Žádné zklamání se nedostavilo, opět to byla jízda od začátku do konce. Zase jsem nakoukla pod pokličku životů mých oblíbených hrdinů, dozvěděla se něco málo nového z jejich minulosti a už se nemůžu dočkat dalšího dílu. Za mě spokojenost, nemám co vytknout.

Celá recenze v záložkách recenzí od Knižních střípků.

Danago
22.03.2024 5 z 5

Opravdu jsem si nedokázala představit, že mě autorka ještě něčím dokáže překvapit. A stalo se. Opět neuvěřitelný námět, skvělé zpracovaná dokonalá zápletka a opět se týká rodiny
Josie, tentokrát její sestry Trinity. V případě jde opravdu o závod s časem. Josie zjišťuje jak sestru málo zná. Odkrývá se zde dětství , které má i pro spoustu z nás trošku horkou příchuť.
Z mého pohledu brilantní čtení, velmi napínavé, děj je svižný bez hluchých míst. Před autorkou nelze než smeknout.

Pro ty co se boji, že zapomněli některé souvislosti, autorka vás citlivě navede a osvěží paměť jemným připomenutím hlavních bodů z minulosti, což je naprosto dostačující.

MamaKnihomolka
22.03.2024 5 z 5

Osmý případ s Josie Quinnovou a můj šestý (první dva díly mě minuly a ne a ne se k nim dostat). Samozřejmě je nejlepší začít od začátku, ale i kdybyste začali jako já nebo i jiným dílem, autorka čtenáře příjemně a nenásilně uvede do děje i situací, které se staly v předešlých dílech, aniž by něco vyzradila.
Už na začátek říkám, že to není žádný Chris Carter. Žádné brutální a krvavé vraždy (, který miluju a mimochodem sérii Roberta Huntera doporučují!) ale přesto si mě tato série něčím získala. Případy jsou zajímavé, svižné, postupně odkrývající vodítka, napínavé a akční.

Případ se detektivky Josie dotýká až moc. Řeší totiž únos své sestry. Jak se dočtete v anotaci, Trinity si o to víceméně říkala, ale to nic nemění na tom, že ji jde o život a Josie se musí pohořit do nevyřešeného případu x let zpět, do své minulosti a hlavně do minulosti a myšlení své sestry, kterou za tři roky co jsou opět sestry neměla (nebo nechtěla?) moc šancí poznat a utvrdit sourozenecký vztah.

Kniha mi sedla a moc mě bavila. Na konci jsem byla až dojatá a nemůžu se dočkat dalšího pokračování.

knizni_brouk
21.03.2024 4 z 5

Kniha plně dostála mému očekávání. Jako obvykle jsem se okamžitě začetla a knihu přečetla na jedno posezení. Pěkný detektivní příběh. Děj je svižný, rychlý a napínavý. Minulost se prolíná s přítomností, popisy vyšetřování a úkonů ve vyšetřování jsou jednoduché, motivy vysvětlené a postavy uvěřitelné a oblíbitelné (a je u nich znát vývoj, vezmu-li v úvahu celou sérii). Akorát Josie a její horkokrevnost mě (jako obvykle) místy vytáčela. A přišlo mi, že tak dva z hlavních posunů ve vyšetřování se udály díky naprosté náhodě, ale co už. Jinak musím říct, že autorka se, alespoň v mých očích, zlepšuje. Pozdější díly jsou lepší než dřívější. Akorát by se mohla přesunout k případům, které se nijak nebudou týkat Josie a jejího nejbližšího okolí. V souhrnu tedy mohu říct, že kniha se mi prostě líbila.

Knihu doporučuji všem, kdo mají rádi detektivky a výše zmíněné autory. Akorát je za mě osobně vhodné číst celou sérii popořadě, jelikož Josie ráda vzpomíná na své minulé případy a jak to tenkrát dopadlo.

Hope80
19.03.2024 5 z 5

Další kniha,další díl - opět naprostá bomba. Celá tato série je pro mě pecka, s Angelou Marsons si šlapou na paty a jejich série je prostě úžasná . Čte se to samo,pořád baví, udržuje v napětí. Josie a další hlavní hrdiny mám moc ráda,vždy se těším na další díl a kupuji jen co vyjde,už teď při docteni mi postavy chybí a budu čekat na další knihu.

ElikaS
18.03.2024 5 z 5

Josie mě pořád baví a patří k nejlepším detektivním sériím.
Jsem ráda, že jsme se dozvěděli více o Trinity a že i její příběh stal za to a byl opravdu silný.
Laťka je pořád velmi vysoko a už se těším na další díl.

mrs.jungova
17.03.2024 4 z 5

Ačkoliv nevím, zda Matčin hrob dokáže něco překonat, tenhle díl mu slušně šlape na paty.

Konečně jsme se více dozvěděli o Trinity. Nevím jak vám, ale mě vrtala v hlavě její minulost už pěkně dlouho.

Ani v tomto díle nechybělo napětí od začátku do konce. Závěr mě upřímně překvapil. To co proběhlo ve výslechlové místnosti mi vzalo dech a donutilo mě to vrátit se v myšlenkách k určitým scénám.

Za mě opět skvělý díl a budu se těšit na další. :))

BlaV.
16.03.2024 5 z 5

Příběh jako vždy skvělý.

daja51
15.03.2024 5 z 5

Velká, velká spokojenost - napějí až do samého konce -jděte do toho!

Sančez
14.03.2024 5 z 5

Lisa Regan jede bomby co příbėh to větší pecka. Snažila jsem si to dávkovat, ale moc to nešlo. Prostě tahle spisovatelka je u mne sázka na jistotu. Já jsem si knižně pošmákla. Takže lidičky čtěte.

jeny-v
14.03.2024 5 z 5

(SPOILER) Určitě zařazuji tento detektivní příběh mezi ty lepší, kterými nás doposud spisovatelka obdařila. V tomto je osobně zainteresovaná ambiciózní Trinity, dvojče Josie a moderátorka zpravodajství, která se tajně pouští do "senzačního" pátrání po sériovém vrahovi. Po jejím únosu si Josie uvědomuje, že o své sestře vlastně nic neví, a v zásadě ani my ne, takže nebylo na škodu odhalit i její životní historii. Parta detektivů se svoji "šéfkou" i s pomocí agenta FBI Nallyho postupně shromažďují informace, analyzují stopy s logickými závěry, setkávají se na strategických schůzkách a pátrají v minulých dobách, až pomůže náhoda - deník, který je dovede k osobě Kostěje umělce. Námět knihy byl propracovaný s překvapivým odhalením syndromu rozdvojené osobnosti.

uzivatel42014
13.03.2024 5 z 5

Jako wau wau tohle nemělo chybu správně zamotaný a ten konec no super moc se mi líbila všem doporučuji

majakmp3
11.03.2024 4 z 5

Z předchozích dílů série víme, že má detektiv Quinnová dvojče – novinářku Trinity. Té se poslední dobou zrovna moc nedaří a tak se pokusí zachránit profesní kariéru pátráním po sériovém vrahovi, který se před lety odmlčel. Jenomže není nic nebezpečnějšího, než dráždit hada bosou nohou, Trinity je unesena a pro sestru (detektiva Quinnovou) tak začíná noční můra – závod s časem, na jehož konci bude buď dopadený sériový vrah, anebo mrtvá sestra. Co myslíte, jak to asi dopadne?
Velmi dobrou detektivku ještě umocňuje skvělá interpretace Jitky Ježkové – audioknihu hodnotím 90%.

JustWomen
10.03.2024 3 z 5

Dobré čtení jako vždy, ale trochu polopatické vysvětlování v deníku a sloní můstek se současným vyšetřováním a těsnopisná zkratka, kterou Josie vyluštila, mi přišlo úsměvné, A ten konec... byla jsem to já... tomu nasadil korunu.

mirinda973
08.03.2024 5 z 5

Tahle série už si drží svůj vysoký standard. Občas se tedy zarazím, jaké má Josie záblesky a hned ji všechno dojde, ale tak co je to prostě super hrdinka :o)
Jediné co bych tomuto dílu vytkla, byla (alespoň pro mě) úplně stupidní přezdívka padoucha na "Kostěj umělec".
Posloucháno v audio verzi a skvěle namluveno Jitkou Ježkovou

zimolka
06.03.2024 5 z 5

Další perfektně napsaný díl, autorka prostě nezklame.

Lisa Regan
americká, 1971