Každý třetí den
James Patterson , Andrew Gross
Ženský vyšetřovací klub série
Souhrou náhod se detektivka Lindsay Boxerová ocitne na jedné sanfranciské ulici v okamžiku, kdy okolím otřese silný výbuch. V domě bohatého majitele objeví tři mrtvoly. Dítě, které tam žilo, zmizí zdánlivě beze stopy. Na místě činu zanechal vrah záhadný vzkaz. Tím vše teprve začíná...
Literatura světová Horory Romány
Vydáno: 2005 , AlpressOriginální název:
3rd Degree, 2004
Napínavý děj a krátké kapitoly napomáhají rychlému čtení, jako ve většině autorových detektivek. Četla jsem některé z pozdějších dílů a proto si ráda doplním děj, který jim předcházel.
Další série oddychovek. Už vím co můžu čekat tak mě nic moc nevadí, nedráždí. Odsejpá to. Když potřebuji nenáročnou četbu, sáhnu po Pattersonovi.
Pěkný díl a hrozné téma - moderní teroristi, vymydlené mozky, touha po pomstě a odhodlanost ovládat druhé. Každopádně děj má spád a žádné nudné místo.
Navíc místní policii pomáhá i nový hrdina z Úřadu národní bezpečnosti Joe Molinari, který utvoří správnou dvojku s Lindsay.
Navíc se Joe zamiluje do Lindsay a i ona pro něj, ale stane se velké neštěstí a teprve kamarádky ji ujistí, že i ona má právo na štěstí a lásku.
Docela mě mrzí, že jsou všechny knihy z této řady tak trochu jako přes kopírák, jen zápletka se mění. Chtělo by to trochu drive, aby měl člověk chuť ve čtení série pokračovat.
Další z řady podobných knih autora plný napětí a akčních scén, výborně ušité pro zájemce o tuto literaturu. Komplikované pátrání, přátelství, láska proti hromadě nenávisti maskované láskou k lidstvu - to můžu!
Kniha je povedené dílo autora Jamese Pattersona.Čtivá,od začátku do konce.Nechybí napětí.
Třetí díl, který mi prozatím připadal asi nejlepší a nejvíce propracovaný. Škoda jen, že to neskončilo úplně pozitivně (aspoň co se jedné postavy týká). Ale opravdu jsem si tuhle sérii oblíbila a nemůžu se od ní odtrhnout.
Opět skvělé počtení, strhující a velice napínavý děj a jsem velice zvědavý na další příběh ŽVK! :-)
Toto byla první kniha s tématikou ŽVK, kterou jsem od něho četla. A byla to dobrá volba je stejně fascinující jako ostatní knihy.
ŽVK je díl od dílu stále lepší. Popravdě musím napsat, že sotva jsem dočetla jednu okamžitě jsem začala čít další díl :)
Pro mě zatím nejslabší kniha z této série. Jinak mi opět vadí český překlad s mnoha chybami...
Tato detektivní řada od oblíbeného autora je velice dobře napsaná, lze číst jednotlivé díly "napřeskáčku" a dostanu vždy to, co jsem očekával" rychle ubíhající děj, krátké kapitoly, žádnou "vatu" v textu, parádní zápletku a její závěrečné objasnění.