Ukradené srdce
Adele Ashworth
Zimní zahrada série
1. díl >
Z ožehavé rodinné situace může Natalii Haislettové pomoct jediný člověk: Černý rytíř. I když vůbec netuší, o koho jde, už dlouho sleduje jeho pozoruhodné činy a má pocit, že tohoto hrdinu dobře zná. Zdá se však, že spojit se s ním může jedině prostřednictvím Jonathana Drakea, muže, s nímž se před časem potkala na maškarním plese a jenž jí tehdy ukradl polibek – polibek, na který nikdy nezapomněla. Jonathan je známý sukničkář, ale nikdy na setkání s Natalií nezapomněl. Při vzpomínce na ni stále cítí elektrizující napětí, které mezi nimi bylo. A když se Natalie objeví u jeho dveří a dožaduje se, aby ji seznámil s Černým rytířem, neodolá jí. Má ale jednu podmínku: Natalie s ním musí odjet do Francie a vystupovat jako jeho manželka. Přestože je to k sobě oba přitahuje, má Natalie také svou podmínku: i když budou cestovat jako manželé, intimnosti budou tabu – NIKDY se nestane Jonathanovou milenkou! Čím více času spolu tráví, tím je oběma jasnější, že rozejít se nebude snadné. Může vůbec Jonathan seznámit Natalii s Černým rytířem, aniž ohrozí své poslání a vyhne se bolestným důsledkům? Jak to, že se Černý rytíř z Nataliiných snů pomalu vytrácí a do jejího srdce se vkrádá někdo jiný? Bude Nataliina láska natolik silná, aby překonala všechny překážky, které se jí staví do cesty?... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2015 , BaronetOriginální název:
Stolen Charms, 1999
Kniha se mi líbila a doporučuji všem, kteří mají rádi romantické příběhy. Snad jen, že jsem čekala živější a více vzrušující reakci od hlavní hrdinky, když se dozvěděla o skutečné identitě Černého rytíře.
Tentokrát jsem sáhla po romantice a příběh Natálie ,kterou okouzlil v jejích snech Černý rytíř a ona se za ním vydává v dobrodružné cestě ve společnosti hraběte Jonathana se mi četl dobře ,kniha se mi líbila.
Dozvěděla jsem se něco o francouzké historii,nějaká ta práce pro vládu a nádherná romantika na konec. I když podle kometu šup sem šup tam,jsem čekala hodně nenáročnou četbu a ejhle ono šup se objevilo až cca v poslední třetině.
Nádherná romantika na pozadí politické situace 19. století. Adele umí napsat krásný příběh, její hrdinové mají vždy ty nejlepší úmysly, i když některé prostředky nejsou tak dobré. Mně se příběh četl moc pěkně, ale stále u mě vede Moje drahá Caroline, ta je prostě nepřekonatelná.
U mě vede Záhadná žena. Zkráceně vyjádřeno - pro samé šup sem šup tam nestihnou málem hlavní postavy ani vyřešit prvotní bod zápletky (vydírání matky). A intimní scény jsem raději přeskakovala, všeho moc škodí.
Knížka se mi líbila. Zajímavý děj, vášnivý vztah mezi hlavními hrdiny.... co víc si od romantiky přát?!
Anglie láska 19. století Francie cestování rodina špionáž krádeže a loupeže romance historické romance
2013 | Hříšný vévoda |
2012 | Moje drahá Caroline |
2012 | Dokonalá partie |
2013 | Záhadná žena |
2015 | Ukradené srdce |
Tak z tejto knihy mám zmiešané pocity. Možno som len nebola s knihou v danej chvíli naladená na rovnakú vlnu. Skúsim si prečítať časom inú knihu autorky.