Ukradené srdce přehled
Adele Ashworth
![Ukradené srdce Ukradené srdce](https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/232419/mid_zimni-zahrada-ukradene-srdce-5RR-232419.jpg?v=1427749983)
Zimní zahrada série
1. díl >
Z ožehavé rodinné situace může Natalii Haislettové pomoct jediný člověk: Černý rytíř. I když vůbec netuší, o koho jde, už dlouho sleduje jeho pozoruhodné činy a má pocit, že tohoto hrdinu dobře zná. Zdá se však, že spojit se s ním může jedině prostřednictvím Jonathana Drakea, muže, s nímž se před časem potkala na maškarním plese a jenž jí tehdy ukradl polibek – polibek, na který nikdy nezapomněla. Jonathan je známý sukničkář, ale nikdy na setkání s Natalií nezapomněl. Při vzpomínce na ni stále cítí elektrizující napětí, které mezi nimi bylo. A když se Natalie objeví u jeho dveří a dožaduje se, aby ji seznámil s Černým rytířem, neodolá jí. Má ale jednu podmínku: Natalie s ním musí odjet do Francie a vystupovat jako jeho manželka. Přestože je to k sobě oba přitahuje, má Natalie také svou podmínku: i když budou cestovat jako manželé, intimnosti budou tabu – NIKDY se nestane Jonathanovou milenkou! Čím více času spolu tráví, tím je oběma jasnější, že rozejít se nebude snadné. Může vůbec Jonathan seznámit Natalii s Černým rytířem, aniž ohrozí své poslání a vyhne se bolestným důsledkům? Jak to, že se Černý rytíř z Nataliiných snů pomalu vytrácí a do jejího srdce se vkrádá někdo jiný? Bude Nataliina láska natolik silná, aby překonala všechny překážky, které se jí staví do cesty?... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2015 , BaronetOriginální název:
Stolen Charms, 1999
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ukradené srdce. Přihlašte se a napište ho.
![evik75 evik75](https://www.databazeknih.cz/img/users/14_/140638/m_140638-jnX.jpg?v=1461356233)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Kniha se mi líbila a doporučuji všem, kteří mají rádi romantické příběhy. Snad jen, že jsem čekala živější a více vzrušující reakci od hlavní hrdinky, když se dozvěděla o skutečné identitě Černého rytíře.
Kniha Ukradené srdce v seznamech
v Mé knihovně | 90x |
Anglie láska 19. století Francie cestování rodina špionáž krádeže a loupeže romance historické romanceAutorovy další knížky
2013 | ![]() |
2012 | ![]() |
2012 | ![]() |
2013 | ![]() |
2015 | ![]() |
Tak z tejto knihy mám zmiešané pocity. Možno som len nebola s knihou v danej chvíli naladená na rovnakú vlnu. Skúsim si prečítať časom inú knihu autorky.