Zlomená princezna

Zlomená princezna
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/541745/bmid_zlomena-princezna.jpg 4 214 214

Můj bodyguard. Můj ochránce. Můj největší hřích. S bulvárním tiskem už jsem koketovala mnohokrát. Co k tomu mám říct? Moje bradavka se prostě chtěla ukázat a pozdravit se s paparazzim. Poté mě otec postavil před ultimátum – buď mi přestane financovat můj marnotratný životní styl, nebo se musím smířit s tím, že budu mít bodyguarda. A bodyguardem myslím rajcovního a zároveň děsivého chlapa, který mi dělá chůvu a čistě náhodou vyniká i v lámání kostí. Ransom Lockwood, dámy a pánové. Teď mě nutí zkoušet všechny možné podivné věci. Přestat pařit, nepít a chovat se zodpovědně, sehnat si práci… Jedna moje část má chuť mu říct, ať vypadne, protože mě už zachránit nejde. Jenže ta další chce zachránit jeho.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Baronet

Thorne Princess, 2023

Shanib
dnes 5 z 5

Jestli někdo umí vykreslit ne/dokonalýho grumpy bad boye, tak je to L.J.Shen...možná proto ji už několik let sleduji a s napětím vyčkávám každou její další knížku. Její hrdinky mají vždy velkou osobnost a to, jakou chemii dokáže pokaždé mezi ústřední dvojicí vytvořit, mě nutí knížky číst světelnou rychlostí, ale pokaždé mi je líto, když to mám za sebou, a tak si nejdřív vždy čtu originál a pak po vydání ještě českou verzi. Ne jinak tomu bylo i u Zlomené princezny. Příběh Hallie a Ransoma si nešlo nezamilovat.
Nicméně co mě překvapilo, bylo opravdu velké množství překlepů v textu...s něčím takovým jsem se dlouho nesetkala.

MirrorIsis
12.11.2024 5 z 5

První knížka, kterou jsem od autorky četla a moc fajn, přečetla jsem za jednu noc...a protože v komentářích tady je, že jsou od ní ještě lepší knihy, tak se moc těším

Books_by_Dee
12.11.2024 5 z 5

Autorka LJ Shen patří k mým nejoblíbenějším autorkám, které u nás vycházejí a s touhle stand alonkou opět nezklamala. Kdo by nemiloval zamilovaný příběh sexy bodyguarda Ransoma a dcery bývalého prezidenta USA Halli. Do toho všeho se to komplikuje kvůli minulosti Ransoma.
Hallie je často zachycena paparazzi v nemilých situacích a její otec toho má už dost. Najme ji proto bodyguarda – děsivého týpka, který po ni chce, aby přestala pařit, pít, chovat se nezodpovědně a našla si práci. Hallie má ze začátku svojí hlavu, ale postupně přichází na to, že vlastě není taková za jakou ji mají a postupně zjišťuje, že už se s Ransonem nechce hádat, ale spíš jej více poznat.
Knížka má tři plamínky, ale vyskytují se tam prvky BDSM (spíše zmiňují), takže pro ty, co nepotřebují „bušení do toho“ od první stránky do poslední a spíš si užívají romantický příběh, tak tohle je něco pro Vás.
Tahle dvojka mezi sebou měla opravdu úžasnou chemie, i když jejich láska vzkvétala trošku pomaličku, ale stálo to za to.
Obzvlášť se mi líbilo jak se z „holčičky“ Hallie stávala žena, která chtěla světu ukázat, že není taková blbka, za kterou ji hromadu lidí považuje. A hlavně Ransom ji s tímto pomáhal. Oba jsou nedokonalí, ale společně jim to funguje.

blebuska
09.11.2024 5 z 5

Kniha mě bavila o pobavila

Gabriela143
08.11.2024 2 z 5

Tak z tejto knihy som sklamaná. Bad boys mi nevadia, ale tento je na mňa priveľa. Hlavná hrdinka mi tiež nebola sympatická a navyše ma v knihe dosť rušili preklepy.

LenkaStr
06.11.2024 2 z 5

Shen má očividně úchylku na toxické bad boye a mafii, protože to dle anotací narve úplně všude. Totéž nejspíš platí o nesnesitelných vedlejších postavách a že tyhle teda stály za to. To, jak snadno je hrdinka akceptovala zpět ve svém životě po tom, co všechno na ní napáchali, mě dost zklamalo. Tohle byla moje čtvrtá kniha od autorky a další si radši odpustím.

Loriss
05.11.2024 2 z 5

Oproti Zvrhlému králi, kterého jsem četla od stejné autorky předtím, docela slabý odvar.. V podstatě málo sexu, chemie mezi postavami ze začátku nulová a najednou bum a zblázní se jim hormony.
Zápletka s mafií je tam asi jen proto, aby bylo vidět, jaký je Ransom nebezpečný drsňák. Vztahy v rozložené rodině hlavní hrdinky se napraví během jednoho rozhovoru.
V rámci žánru jsou lepší, třeba právě série Royal Elites od stejné autorky.

Ešína
03.11.2024 4 z 5

Za mě trochu průměr. Čekala jsem od příběhu něco víc. Postavy byli však zajímavé a podle mě se s tím dalo trochu víc pohrát.

Modrina
03.11.2024 4 z 5

Potřebovala jsem ryzí oddechovku a tahle kniha mi přišla jako přesně to, u čeho totálně vypnu. A ono ne. Příběh mě chytil a hodně jsem si ho užívala. Ale - už to tu párkrát zaznělo - poslední cca třetina knihy vypadala, že autorce došly nápady, nebo že to psal někdo jiný. Škoda. Ale i tak se mi to vcelku líbilo.

lucie3944
01.11.2024 3 z 5

Skoro bych řekla, že nám L.J.Shen trochu změkla co se erotiky týká. Ale psychologie postav byla celkem dobře vykreslená, a kdybych měla čas, kniha by byla přečtená za tři dny. Takhle mi to trvalo trochu déle. Dobrý průměr.

keiko33
31.10.2024 4 z 5

Mám rada autorkine knihy. Je to viacmenej istota dobrého čítania. Tentoraz to bolo trochu sklamanie. Začiatok bol super, no postupne to vyzeralo, akoby autorka strácala dych. Akoby jej dochádzali nápady a ku koncu už to bolo úplne klišé. Žiadny wau na konci neprišlo. Nebolo to zle, ale u autorky mám nastavenú laťku dosť vysoko a tento príbeh bol pod čiarou.

Arlienen
28.10.2024 5 z 5

Na Facebooku jsem viděla příspěvek o této knize. Musím se přiznat, že jsem podlehla a musela jsem si přečíst tuto knihu. Upřímně, já nejsem fanoušek červené knihovny, ale občas se mi stane, že zatoužím změnit žánr své četby. Chci si odpočinout od detektivek a fantasy knih.
Zlomená princezna. Knihu s podobným tématem jsem už četla (dcera prezidenta USA), ale i tak se mi kniha líbila. Mohla jsem u ní vypnout hlavu a prostě si užít samotnou četbu. Kniha je docela dost předvídatelná, to ale neznamená, že si knihu i tak neužijete. Fakt se mi líbila.
Měla jsem strach, že kniha bude plná erotických scén, ale nebylo to tak, za což jsem byla ráda.
Líbila se mi chemie mezi postavami a jejich dialogi.

Kaši_books
25.10.2024 5 z 5

(SPOILER) Kniha byla super čtivá a měla skvělý spád. Velice těžko se od ní odtrhávalo. Témata byly zajímavě zpracovány a pohled na příběh očima obou hlavních postav super. Třičtvrtě knihy byla naprosto top, malinké minus bych měla k tomu závěru- strašně rychlý spád. Věřím že by kniha určitě unesla o pár stran navíc a rozvinutí jejich vztahu po první strávené noci a zároveň úplný závěr byl dost ukvapený. Ale v součtu jsem si knihu moc užila a dávám tak 4,8 z 5

Lucie.285
24.10.2024 5 z 5

Další čtivý příběh z pera L.J. Shen. Máme zde Hallie (21 let), dceru bývalého amerického prezidenta, věčnou potížistku a potom Ransoma (29 let) - bodyguard, který dostal za úkol jí zkrotit všemi prostředky. Oba byli zlomení, ale každý jinak. Ze začátku mi štvali svým chováním vlastně oba, ale ten vývoj postav autorka napsala krásně, především z hlavní hrdinky se stala soběstačná žena, která ví co chce. Tropy: hate to love (půl knihy), bodyguard a svěřenka, zakázaná lásky, mafie, lehký age gap (8 let) a zneužívání v rodině. Příběh je vyprávěn z pohledu obou hrdinů. Jediné co bych trochu vytkla, že jejich vztah ke konci by si možná zasloužil o pár stránek více a ne jednu větu typu: uběhly měsíce od té noci a on od té doby spal u mě. Ale i přesto jsem si to užila a jejich přetahování bylo perfektní.

Bookish_Adria
23.10.2024 4 z 5

Knihy od této autorky mám ráda, a když jsem zjistila, že vyšla nová kniha Zlomená princezna, s radostí jsem se do ní pustila. Bylo to jako na horské dráze, moje pocity a myšlenky se při čtení neustále měnily. Mám slabost pro příběhy o bodyguardech, proto jsem šla knihu číst přednostně. Příběh byl o něco zvrácenější, než jsem čekala, a obsahoval i spoustu akce. Rozhodně jsem se ani na chvíli nenudila, i když jsem byla trochu zmatená z postav a jejich chování ze začátku. Myslím, že to bylo záměrem autorky. Hlavní hrdinka, Hallie, je dcerou bývalého prezidenta, a očekává se od ní, že se bude chovat a vystupovat určitým způsobem. Ona však je divoká a strhává na sebe špatnou pozornost. Po jejím posledním skandálu jí otec najme bodyguarda, který je opravdu drsný a k Hallie se chová dost tvrdě. Jeho přístup mi občas přišel za hranou a choval se vážně na pár facek. Chápu, že ji chtěl dát do latě, ale chvílemi mi tep vyletěl nebezpečně vysoko, a přála jsem si, abych se mohla dostat do knihy a vlastnoručně ho uškrtit. Ransom je chladný a má zajímavé choutky... (víte snad co tím myslím).
Příběh je místy pikantní a rozhodně zajímavý. Co se týče děje, bylo to pro mě čtivé a líbil se mi vývoj postav, které se od začátku opravdu změnily. Kniha nabízí dva pohledy, díky čemuž se dozvídáme o jejich minulosti. Chvílemi, když jsem se začetla do pohledu Hallie, mi bylo úzko z toho, jak se k ní vlastní rodina chovala a čím vším si musela projít. Celkově šlo o příjemné počtení od autorky. Dva zlomení lidé si nakonec najdou cestu k sobě. Vřele doporučuji!

havrmoni
22.10.2024 5 z 5

Tady není co dodat. Prostě Shen.

MAU256
18.10.2024 5 z 5

"Tvrdila jsi, že jsi jedno velké selhání, což je nesmysl. Taky, že jsi hloupá - a přitom jsi nejchytřejší člověk, kterého znám. Řekla jsi, že tě nikdo nechce."
"To je pořád pravda." Roztáhla paže a vítězně se usmála.
"Někdo tě chce."
Vyrazila ze sebe podrážděný smích. "Jo. A kdo?"
"Já."

Dostal jí na starost, byla mu na obtíž, proto jí říkal "Fracek". Jenže postupem času zjišťoval, že vlastně není vůbec taková, jaká se ukazuje světu. Ransomovi přezdívají "Robot", protože je jako kus ledu, bez emocí a citů, jenže ona se mu dostane pod kůži...
To bylo zase tak krásně čtivé počteníčko. Knížku jsem nějak nechtěla vůbec odložit a najednou jsem zjistila, že jsem u konce, můžu jen doporučit.

LenkaNovotna32
16.10.2024 3 z 5

Lahke, nekomplikovane a velmi prijemne čítanie. Malo to spád, humor, vtipne a hlavne pohotové hlašky, super chémiu. Dostala som co som ocakavala a som nadmieru spokojna.

Jita160
14.10.2024 4 z 5

Za všechno může bradavka,která omylem vyskočila Hallie prezidentově dceři s korzetu. Ona je rozmazlený fracek ,který potřebuje zkrotit?
Její otec jí zajistí chůvu,bodyguarda Ransoma, který ji má postavit do latě. Jenže on je jako kus ledu. Je extrémně narušený bez duše a srdce. Ale nic není jak se zdá . Zjišťuje,že fracek Hallie je labuť se zlomenými křídly a s dysfunkční rodinou. Učí ji znovu žít, poprat se s její poruchou a hlavně vážit si sama sebe. A ona jeho tlačí k tomu aby přes svoji hrdost dokázal ukázat slabost,city a nakonec ji podlehl.

moma08
14.10.2024 5 z 5

Už dlouho se mi nestalo, abych přečetla knihu za jeden den a to je co říct.
Tenhle příběh měl šmrnc a žádné hluché místa. Bylo fajn sledovat, jak se hlavní hrdinové škádlí a jak se Ransom mění.
Nemůžu na druhou stranu říct, že v určitých chvílích mi nebylo smutno, protože Hallie a Ramson měli oba smutné dětství a dospívání.
L. J. Shen to prostě umí, co si budeme...